Ce au in comun filmele astea e ca desi m-au facut sa zic WOW, nu le-as trece pe lista de filme preferate, cum e La Vita e Bella, fiindca nu mi-au schimbat viata, dar m-as inclina in fata celor care le-au facut.

Fargo e un serial cat 10 filme bune pe tema crima, suspans. Daca stiti vechiul film Fargo, povestea e asemanatoare putin, si cam atat, fiindca serialul e plin de povesti noi. Tot serialul e filmat intr-un mod foarte atmosferic si actorii joaca excelent. Si ce tagline bun "Rosu ca zapada, rece ca sangele" - a trebuit sa ma gandesc putin sa imi dau seama ce vor sa zica.

Mad Max mi-a placut in special pentru echipa pe care o fac cele doua personaje principale. Cred ca foarte multe femei si persoane cu dizabilitati se vor simti in stare sa mute munti dupa ce vad filmul acesta. E ceva total diferit si e atata actiune cu masini, ca Fast and furios si altele de genul par mici copii. Cred ca au vrut ceva care sa fie iubit sau urat, numai mediocru nu, si cred ca le-a iesit.

Jurassic World m-a facut sa ma simt exact ca intr-un parc de distractii cu dinozauri. Se plange lumea ca nu au fost asa bune dialogurile sau unele personaje au fost in plus, dar OMG, putem sa vorbim despre dinozauri? Trebuia sa imi reamintesc ca ma uit la un film si ca sunt facuti pe calculator, asa de reali mi s-au parut.

Asadar, daca ti-e dor sa vezi un film WOW, incearca-le pe acestea.