Nu stiu de ce, dar italiana mi se pare o limba extraordinar de placuta. Ma rasfat numai sa o aud, ma uit la filme italiene pentru ea, cand merg la conferintele internationale YWCA ma asez mereu aproape de grupurile de italieni pentru a ii auzi vorbind, si nu mai zic de o melodie ca aceasta, ca aceasta sau ca acestea. Imi canta sufletul odata cu ele.

Le Corniaud - o comedie a carei actiune are loc in mare parte pe frumoasele drumuri din Italia si Franta

Cred ca se intelege astfel de ce sunt atat de fericita ca merg in sfarsit in tara unde limba asta e pe buzele tuturor. Duminica aceasta ajungem la Roma, punctul de pornire al calatoriei, si apoi sa vedem incotro ne vor purta pasii, rotile si trenurile :) Vom sta pe acolo o saptamana si cum sambata viitoare e si ziua mea (cade IAR de Paste), inseamna ca o voi sarbatori intr-unul din localurile Italiei. 

Implinesc 29 de ani, zice-se o varsta foarte frumoasa pentru femei, fiind mai matura ca niciodata si totusi inca "in my 20's", impacata cu mine, cu experienta in cariera si multe oportunitati in fata. Cica la 31 nu mai e chiar asa :))

Lucru ciudat e ca inainte sa il cunosc pe Alex am visat ca eram in Roma, cu un baiat care semana cu el, si ma invarteam fericita pe o straduta cu pereti de cetate. Daca mi se indeplineste previziunea o sa fie ceva cu adevarat spectaculos.