Spre deosebire de alte persoane, eu nu cred ca idei sunt pe toate strazile. Cred ca ideile sunt importante si nu oricine le are, fiindca vin din experiente proprii.

Binenteles trebuie si notate, puse in practica si stat pe ele pana devin un succes, dar astea sunt subiecte pentru alte articole.

Felul in care ne vin ideile poate fi insa foarte amuzant: lui Newton i s-a intamplat cazandu-i un mar in cap cand statea sub un copac, lui Arhimede cand facea o baie, lui Einstein plimbandu-se cu masina si admirand un turn cu ceas.

Scriu articolul acesta inspirata de faptul ca ieri seara am avut un vis cum numai un SEO geek poate sa aiba, fiindca stateam de vorba in el cu Larry Page, unul dintre inventatorii Google, si ne gandeam in ce ar trebui sa investeasca bani.

Visul asta, plus perioada in care m-am jucat de curiozitate Kim Kardashian: Hollywood, si din care am aflat de meseria de charity navigator, m-au condus la o idee care ma super-entuziasmeaza.

In cartea ei Thrive, Arianna Huffington spunea ca secretul pentru succes este sa dormi mai mult. In autobiografia ei, Agatha Christie spunea ca ideile pentru romane ii veneau spaland vase sau facand alte activitati prin casa.

De aceea cred ca taramul acesta magic din care vin ideile sunt momentele noastre in care cautam pur si simplu sa ne distram sau sa ne relaxam, cand nu avem de luat decizii, si nu vrem sa ne gandim la lucru, ci in care exploram ceva nou sau ne bucuram de un hobby vechi.