Am inceput acest blog acum 7 ani scriind ceea ce imi placea sau mi-ar fi placut sa citesc pe alte bloguri: povesti de viata, amintiri, recenzii de carti si de filme bune, lucruri interesante sau amuzante pe care le-am aflat, liste cu lucruri de facut in viata, impresii din calatorii, noutati muzicale, cum poti trai frumos in Romania..

Intre timp insa, a inceput sa imi placa mai mult sa citesc articole cu lucruri importante pentru realizarea profesionala si pentru implinirea ca om. Acum sunt mai interesata de bloguri, site-uri si clipuri care sa imi raspunda la intrebarile pe care le am, sa ma ajute sa imi indeplinesc obiectivele si sa gasesc un echilibru intre o viata business si o viata fun.

Ca si acum 7 ani, simt ca a venit timpul sa contribui si eu cu articole de genul celor care imi plac mai mult. De aceea mi-am creat un blog profesional si un canal de Youtube pe care voi posta informatii axate mai mult pe partea de promovare online, dezvoltarea abilitatilor, antreprenoriat, realizare..  

Adresa blogului meu profesional este www.elailiesi.ro iar pe Youtube ma gasiti la ElaIliesiTV

Ne vedem acolo sau continuam sa ne vedem aici. Depinde doar de ce va place voua mai mult :)