Scriu despre acest film sa va incurajez sa va uitati la el. Pentru ca eu ii vazusem afisul de 100 de ori dar faptul ca era despre povestea unor soferi de Formula 1 si cu actorul din Thorr in rolul principal, nu imi spunea nimic bun. Dar fiindca mi-l tot recomandau site-uri ca Jinni si l-am vazut intr-o seara si in Top Imdb 250, m-am hotarat intr-un final sa il vad. Si ce surpriza a fost!


Pe scurt si ca sa nu dezvalui prea multe, filmul este intr-adevar povestea a doi soferi, britanicul James Hunt si austriacul Niki Lauda, cu personalitati foarte diferite, care ajung prin anumite circumstante, sa concureze unul impotriva celuilalt. Chiar daca sunt multe scene cu masini, concursuri si circuite, filmul surprinde vietile lor, modul in care gandeau, riscurile pe care si le asumau, femeile pe care le iubeau etc.


Pe la jumatatea filmului nu am mai rezistat si am cautat de curiozitate daca povestea e adevarata si am aflat ca da, este. Va recomand insa sa nu cautati nimic despre povestile reale ale celor doi soferi, ca sa nu va stricati surpriza filmului. Oricum actorii imi pare ca vor fi retinuti toata viata pentru aceste roluri pe care le-au jucat excelent.