Ziua lansarii cartii a trecut mai repede decat orice alta zi pe care mi-o amintesc. Petrecerea a fost programata abia de la ora 18:30 dar dimineata si dupa amiaza au fost rezervate pregatirilor si nici nu am stiut cum s-a facut ora 17.

Ora asta am retinut-o pentru ca atunci am vazut cartile pentru prima oara. Abia in momentul acela in care am simtit greutatea cartii, mirosul de carte noua si am putut sa o rasfoiesc si sa ii ating coperta lucioasa am realizat ca intr-adevar, am scris o carte!


Nu am avut insa prea mult timp de rasfoit, curand au inceput sa soseasca invitatii. Din ce citisem pe net in articole despre lansari de carti ma asteptam sa vina putine persoane chiar si in ciuda confirmarilor primite de la invitati. M-am bucurat insa ca nu a fost cazul. Soneria se auzea la fiecare cateva minute si mereu parca soseau mai multe persoane.

A fost foarte frumos. Simti o bucurie mare sa vezi ca atat de multe persoane au venit sa iti fie alaturi intr-un moment important pentru tine. Ne-am pozat, am vorbit, am tinut si o cuvantare. Din pacate nu am avut fotograf si am reusit sa surprindem doar cateva momente, printre care cele de mai jos.


Invitatii s-au amuzat de meniul care prezenta gustarile serii. Am gasit online ideea de a denumi bauturile dupa capitole sau personaje iar Alex m-a ajutat cu niste super idei. Cred ca multi am ales sa devenim sociabili pe parcursul serii :D

Meniul

Aveam pregatita si o plansa "Am fost aici" pentru cei care doreau sa dea frau creativitatii si sa lase un mesaj si cum uitasem de ea fiindca era oarecum dupa o usa, a fost o surpriza frumoasa cand am zarit-o si pe ea erau lipite post-it-uri cu ganduri bune,


Dupa cum ziceam timpul a trecut foarte repede. Pe la 11 noaptea ne-am luat la revedere de la ultimii invitati. In urma lor buchete de flori si dorinta de a ne revedea curand.

Eu si florile primite, dupa plecarea musafirilor.