Ca o idealista ce sunt imi doresc ca oamenii sa fie buni si corecti. Sa te judece dupa lucruri mai importante decat cum arati ca abilitatile, umorul, ambitia, ce si cum gandesti, cum te porti cu ceilalti, ce lucruri aveti in comun.

Pentru ca nici eu nu ii judec dupa cum arata. Cand aveam conturi pe site-uri de intalniri acordam 5 minute oricui, fiindca stiam ca prima impresie poate sa insele. O greseala de ortografie poate sa fie o scapare a unui om foarte inteligent.

Daca nu as fi fost asa nu mi s-ar fi intamplat niste lucruri foarte bune in viata. Dar nu sunt multi idealisti pe lume, oamenii nu sunt mereu buni si corecti si te judeca des dupa aspectul fizic. Cei mai multi dintre ei, barbatii.

"Barbatii sunt fiinte vizuale. Daca te gaseste atragatoare un barbat va dori sa iti descopere si personalitatea. Daca nu, nu."

Asta se spune. Ca trebuie sa acceptam ca aspectul conteaza pentru barbati. Ca asta e lumea in care traim si trebuie sa te adaptezi la ea. Si ce ma deranjeaza e ca se spune asta si de catre oameni inteligenti.

Parerea mea e ca e o mare confuzie la mijloc. Dar si o oportunitate sa vezi care oameni sunt superficiali si care nu.

Daca doar aspectul fizic conteaza pentru un om atunci e foarte superficial,
daca aspectul fizic conteaza mult atunci e superficial,
daca aspectul fizic conteaza mai mult decat alte lucruri atunci e superficial,
daca aspectul fizic conteaza si el, atunci e un om normal,
daca aspectul fizic nu conteaza, atunci e un om interesant.

Iar daca inlocuiesti aspectul fizic cu "banul" si superficial cu "materialist" gasiti parerea mea si despre acestia din urma.

Pana la urma sa te imbraci ca si cum nu ai avea bani si sa nu acorzi asa de multa atentie la cum arati poate fi si un mod de a tine departe de tine oamenii superficiali si materialisti.

Am citit despre fenomenul acesta si cred ca l-am si simtit pe propria piele. Cateodata kilogramele in plus parca ma apara de indivizi cu care n-as vrea sa am de a face. Doar ca sunt incomode si pana la urma tot mie imi fac rau. Dar despre slabitul meu in alte articole.