Acum cateva zile am fost cu Alex la prima noastra sedinta foto in studio. In natura am mai avut, dar cea in studio habar nu aveam cum o sa fie asa ca am luat cu noi tot felul de recuzite, am salvat pentru fotograf poze de pe net care ne placusera ca model, ne-am dichisit.. pe scurt, ne-am pregatit pentru ce era mai rau si am sperat la ce era mai bine :) 

Studioul foto e foarte aproape de Piata Alba Iulia, la mers pe jos chiar si de Mall-ul Vitan. Ne-a intampinat Valentin, cel care ne-a fotografiat, nu inainte insa sa afle pentru ce facem sedinta, cu ce ne ocupam, ce ne-ar placea.. Dupa discutii am inceput pozatul..

Mai intai Alex, pe care le-am bagat la inaintare :D


apoi eu,


apoi impreuna, 


cu diferite recuzite mai serioase


si mai de amuzament



A fost o atmosfera relaxata, ne-am distrat, am invatat lucruri interesante in timpul sedintei si am fost foarte multumiti de rezultat si ca v-il recomandam calduros pe Valentin de la XMediaStudio pentru sedinte foto dar si filmari. Urmatorul lucru pentru care vom apela la el vor fi niste clipuri de prezentare. Il gasiti la telefon 0721249845 , dar si pe Facebook sau prin site. Cautati prin albumele lui de pe Facebook pentru a vedea mai multe tipuri de fotografii pe care le realizeaza.