In fiecare an aceeasi poveste: incep sa vad poze legate de Halloween, imi plac si ma gandesc ca anul acesta sigur imi cumpar si eu costum si particip la o petrecere! Caut un pic pe net si incep sa imi dau seama ca e destul de complicata treaba cu alegerea costumului.. asa ca ajung la faza eh poate o sa imi treaca cheful si nici nu-mi trebuie cheltuiala asta si abandonez cercetarea.


Dar pozele continua sa apara si pare asa distractiv, doar ca doua oara cand imi doresc costum si petrecere suntem deja la mica distanta de Halloween, preturile la costume au crescut de ma frige buzunarul numai cand ma gandesc, marimea care imi trebuie e si mai greu de gasit iar daca dau comanda de costum cine stie daca va ajunge la timp. Incepe faza dar nu pot eu sa imi incropesc singura un costum? Cand imi dau seama ca nu, cearceaful ala nu ma va trasforma intr-o zeita romana, ma apuc sa sculptez un dovleac fioros si cam aici se termina sarbatorirea Halloween-ului.


Anul acesta insa sper sa am noroc cu Anca, colega mea de la cursuri-seo.ro, care s-a hotarat sa isi faca primul ei magazin online si blog, pe care sa puna in practica ce ne-a tot auzit reptand la cursuri. Este un magazin specializat pe costume de Halloween, accesorii si decoratiuni si cum stau cu ochii pe ea sa vad cum se descurca, pot spune ca am inceput pregatirea si cautarile din timp.

Pana acum ma incanta costumul acesta pentru mine:

Costum carciumareasa

si acesta pentru Alex:
Costum Wolverine

dar ar trebui sa dau comanda pe Amazon si sa platesc pentru livrare inca o data pretul costumului, chestie care nu imi prea convine.

Ce nu stiam si mi s-a parut super simpatic cand le-am vazut in magazin e ca exista si costume anume pentru cupluri:

Costume Halloween cupluri

Dupa ce am aflat asta m-am gandit ca poate ne facem si eu cu Alex un costum de cuplu: Bianca Dragusanu si Victor Slav (sper sa am destul machiaj), Rihanna si Chris Brown (niste fard pentru ochi m-ar aranja si aici) sau Barack si Michelle Obama (i-am visat intr-o seara si cred ca a fost un semn :P )

Voi ce faceti de Halloween? Aveti deja costume sau vreti sa cumparati? Daca aveti pitici toate costumele de Halloween pentru copii se comanda de la magazine din Romania deci ati scapat de taxele de shipping.

Doar grabiti-va fiindca Halloween este pe 31 octombrie si cu cat ne apropiem de ziua cea mare cu atat se complica lucrurile.