Alex a inceput sa fie trimis in delegatie la Constanța si cum eu prin Elance pot lucra de oriunde am internet wireless, profit de ocazie si ma plimb zilele astea. Primul hotel unde am stat si pe care il recomand este:

Hotel Maria situat foarte aproape de Gara ConstanÈ›a. Pat imeeeens, camere spatioase foarte luminoase ziua, mobilier deosebit, 4 stele meritate, 180-220 lei/noapte. In apropierea hotelului este un Kaufland, o statie de autobuz iar la câteva staÈ›ii este centrul vechi de unde se ajunge uÈ™or la cazinoul de la ConstanÈ›a, moscheea din apropierea pieÈ›ei Ovidiu, mozaicul roman, acvariu, faleza sau Tomis Mall.




Pe al doilea hotel l-am căutat eu luând la picior tot bulevardul Mamaia:

Hotel Megalos se afla chiar langa restaurantul La Scoica, are 3 stele dar are condiții foarte bune la preț de 155-195 lei/noapte (diferenta de pret vine de la fără sau cu mic dejun). Camerele sunt mai mici dar si aici totul este frumos, curat si confortabil, mobilierul deosebit, patul mare. Statia de autobuz este aproape iar la câteva stații se gasesc delfinariu, planetariu, observatorul, rezervatia..




Pe Hotel Splendid l-am descoperit in Mamaia. Are 4 stele dar m-a impresionat mai mult decat celelate prin faptul ca in camere totul este foarte frumos aranjat si are o priveliste super spre lac - vedeti pozele mai jos. Ca si locatie este foarte aproape de plaja si de un Centru de jucat Tenis (70 lei / ora). Hotelul are propriul restaurant cu preturi obisnuite, si exista si un magazin la 5 minute, lucru care mi s-a parut binevenit fiindca in Constanta ajungi mai greu in extrasezon cand nu circula autobuzele de vara. Pretul camerei: 180-200 de lei.







Toate hotelurile de mai sus au TV, internet wireless, minibar, personal prietenos si altele precum săli de conferință.

Acum hotelurile pe care NU le recomand si de ce:
Hotel Royal 4 stele - 225 lei - camera mică, pat mic
Hotel GMG 4 stele - 200 lei - camere intunecate, paturi mici
Hotel Caro 2 stele - 120 lei - mirosuri urate

Asta am văzut pana acum, to be continued