Cand vine vorba de modelele plus size eu vad lucrurile asa: Cat timp se promoveaza modele anorexice, trebuie sa se promoveze si modele plus size. E vorba doar de o echilibrare.

Femeile supraponderale acum au sarit peste greutatea normala datorita dorintei de a fi slabe ca modelele din media ultimilor ani, incercand tot felul de diete si suferind de efectul lor yo-yo. Iar eu stiu asta foarte bine.

Daca promovam modele de toate formele si marimile: S, M, L, XL, XXL, scunde, inalte, normale, tinere, mature, etc. efectul va fi doar ca toate ne vom simti mai bine in corpurile noastre.

Si ce e mai frumos decat o femeie cu incredere in ea? In plus cand ai incredere in tine faci mai multe lucruri care conduc la sanatatea ta. Stiu femei care nu se duc la sala fiindca nu arata la fel de bine ca alte fete pe care le vad acolo.

Mi se pare important de subliniat ca modelele plus size nu incurajeaza supraponderabilitatea, ci faptul ca avem un corp si trebuie sa il iubim si sa nu ne mai comparam cu cine nu trebuie. Ca trebuie sa se faca mai multe haine frumoase marimi xl-xxl pentru ca dorinta de a fi la moda nu e doar a manechinelor.

Atunci cand urmaresti modele plus size nu iti doresti sa te ingrasi ci sa te ingrijesti mai mult. Pentru ca vazandu-le iti reamintesti ca poti sa fii atragatoare oricate kilograme ai, daca stii ce sa porti, cum sa iti pui in valoare ce ai mai frumos si sa ascunzi imperfectiunile.

Si poate pana la o varsta nu iti dai seama de importanta acestui lucruri, dar intreab-o pe mama ta, ea stie mai bine