Exemplu de gazduire rea

Saptamana trecuta site-ul DizabilLove, si acest blog odata cu el, au fost mai mult cazute decat on si chiar au disparut din Google. Asta s-a intamplat pentru ca nu am fost precauta si am cumparat o oferta de gazduire buna la pret dar care s-a dovedit pe masura de problematica.

Chiar pe 3 decembrie, ziua internationala a persoanelor cu dizabilitati, baietii de la Siteulmeu.com s-au hotarat sa faca o mutare prin care care DizabilLove avea sa fie cazut toata ziua. I-am rugat sa ia in considerare evenimentul dar degeaba.

Apoi ziua s-a transformat intr-o saptamana fara gazduire iar asta plus faptul ca nu mergeau email-urile si ca mai devreme de 3 zile nu primeam raspuns la probleme de la ei, decat daca sunam eu insistand sa aflu ce se mai intampla, m-au facut sa pornesc in cautare de gazduire noua, si binenteles, sa cer rambursarea banilor.

Dar ca sa nu insist pe problema, va mai zic doar atat, evitati Siteulmeu.com, exemplul de gazduire rea, si mai bine alegeti una din variantele de mai jos.
Exemple de gazduire buna

Acum sunt la Spatiul.ro si sunt foarte multumita. Mi-au raspuns repede la tickete (chiar si noaptea, chiar si in weekend) si s-au ocupat ei de setari si redirectionari, care merg ca la carte. Unde nu au stiut mi-au raspuns rapid ca nu stiu, asa ca inclusiv asta am apreciat.

Ca pret:
- la siteulmeu.com am platit 100 lei pentru 6GB
- la spatiul.ro platesc 300 de lei pentru 15GB

Daca va trebuie ca si mie:
- peste 5 GB pentru site-uri mari mancatoare de resurse
- domenii nelimitate
- si dispuneti de buget ok
atunci luati in calcul: spatiul.ro, webfactor.ro, alfaweb.ro, hangarhosting.net, rohost.com, hosting.bunt.ro

Iar daca aveti:
- 2-3 domenii maxim de gazduit
- o comunitate mica-medie
- un buget mai restrans
vedeti ofertele de la: straighthost.ro, mxhost.ro, smahost.ro, newhost.ro, megahost.ro

Din ce-am aflat Straight Host sustin proiectele culturale si mai ofera pachete de test, poate ne spune +Andreea Ursu  mai multe. (u ce functie draguta de-a lui blogger, pui + in fata unui nume si pune automat link spre profilul de Google+)