Am observat la mine si la multi alti oameni cu blog ca pe undeva am inchis lista blogroll-ului si o actualizam doar cand cineva isi schimba url-ul, desi in Google Reader am strans intre timp sute de bloguri si citim mii de articole.

Statisticile actuale ale Google Reader-ului meu

Dpdv SEO asta e bine, mai putine linkuri externe = mai putina autoritate "scursa" prin ele, pe de alta parte insa daca blogul cuiva te captiveaza, te informeaza si te amuza de ceva vreme, atunci cred ca trebuie rasplatit cumva, iar un link spre el e cel mai bun mod de a-ti arata aprecierea.

Azi mi-am updatat si eu blogroll-ul cu niste nume la care poate nu va asteptati. Google Reader-ul cuprinde sute de bloguri dar numai acestea sunt acelea noi din lista unde rata de citire si de click e foarte ridicata.

Incep cu Dan Negru. Desi la televizor mi-a fost mereu antipatic (probabil din cauza vocii) cred ca are un blog extrem de interesant si stie cum sa iti spuna o poveste.

Apoi Dana Rogoz - care mi-a captat atentia abia cand am vazut-o prima oara vopsita blonda si nu mai parea o fetita, ci o femeie frumoasa cu gusturi deosebite in materie de fashion, asa cum dovedeste clar blogul ei.

Luisa Neag abordeaza teme mai tabu decat eram obisnuita de la alte bloguri feminine. Imi plac indeosebi articolele despre femei voluptoase si curajul ei de a scrie despre subiecte fierbinti.

Pe Maldita o mai intalnisem online dar, ca si cu filmele laudate de multa lume, asa sunt suspicioasa si cu blogurile populare. Blogul ei este insa unul pasional si bine scris.

Iar Marius Sescu este o persoana mai resursa decat mine in ce priveste marketingul si comunicarea. Tin greu pasul cu numarul de articole publicate dar blogul ma invata o gramada de lucruri bune de stiut in meseria mea.

Voi de unde credeti ca vine anestezia aceasta a blogroll-urilor?