Zilele trecute am dat peste un test de personalitate care mi-a zis ca sunt INFP. Ca un INFP ce sunt am senzatia ca aceasta informatie imi va schimba viata si o analizez pe toate partile. De doua zile citesc despre asta si nu ma satur sa laud testul in stanga si-n dreapta.

Am facut chiar si un blog despre infp unde am scris mai mult azi decat in toata saptamana aici. Ce m-a fascinat asa tare e ca acest test m-a ghicit perfect si m-a facut sa accept unele adevaruri mai grele de digerat despre mine: ca pe langa ca sunt perfectionista si idealista, mai sunt si introvertita si sensibila,

Unui INFP sa stiti ii este greu sa-si infrunte slabiciunile si daca vreti sa-l criticati trebuie s-o faceti intr-un mod cat mai delicat. Cand eram mica plangeam ca baiatul asta la orice critica, acum nu mai, dar tot strang emotii neexprimate fata de cei care ma critica si la un moment dat rabufnesc: daca e vorba de sef imi dau demisia, daca e vorba de o alta persoana o exclud din viata mea etc.


Am dat de curand de poza de mai jos si mi-am adus aminte de o discutie, ca sa nu-i zic cearta in toata regula, pe care am avut-o cu un profesor in ASE care insista sa-mi spuna ca nu e totul relativ. M-am certat inclusiv pe faptul ca 1 si cu 1 fac 2 numai in sistemul inventat de noi :))


Am descoperit forumuri si bloguri unde sute de oameni vorbesc despre problemele si solutiile lor ca INFP in lumea in care traim: probleme cu joburile, probleme cu greutatea, probleme din cauza unei mari palete de talente si optiuni dar o privire care se incapataneaza sa ramana de ansamblu.

Am aflat ca atat Alex cat si Nede sunt INTJ si sunt convinsa ca probabil m-as putea imprieteni la catarama cu orice alt INTJ pe care l-as cunoaste. Sunt foarte curioasa cine ce e, asa ca va invit sa faceti testul aici: Jung Personality Test si sa-mi spuneti ce v-a iesit. Si nu degeaba! In functie de ce rezultat primiti am sa va spun muuulte lucruri despre voi din goody source-urile pe care le-am descoperit in cercetarile mele foarte amanuntite de INFP.