Inspirata de postul lui Mihai: De m-oi insura vreodata, am decis sa povestesc si eu putin despre planurile mele de acum in ce priveste ziua casatoriei.

Prima idee care m-a incantat maxim a fost nunta in Santorini. Desi pe insula greceasca mi-am propus de mult sa ajung, nu ma gandisem la ea ca locatie de nunta pana nu am vazut pozele unei colege de serviciu. Deci aceasta ar fi o varianta, desi fiind cam costisitoare nu stiu cati din cei dragi ar reusi sa ajunga.


Intre timp insa mi-au cazut ochii pe Facebook pe alt gen de nunta. Sa-i spunem munteneasca. La ea visez acum. Costume populare, codite impletite, buchet cu spice, masa pusa pe deal sau pe varf de munte, vin vechi din carafe noi si hore incinse de nuntasi. Binenteles as face-o la Ciocanesti sau la Botus fiindca marea parte a neamului acolo mi-e. Doar sa fie mirele de acord.


O alta idee am furat-o de la nunta lui Boureanu cu Valentina Pelinel cand cei doi au plantat la Gradina Botanica un copacel care sa creasca odata cu a lor casnicie. Si cu ocazia asta mi-am amintit de a treia varianta de nunta: cea in stil american, cu scaunele albe pe iarba verde. Dar parca paleste varianta asta in fata celor de mai sus.

Luna de miere as vrea sa tina o viata. Pana la nunta sper sa am suficienti bani cat sa imi pot permite o casa in natura si un trai linistit langa consort.

Are material de leapsa postul asta asa ca lansez invitatia la visare si spre voi. Ce fel de nunta v-ar placea?