Din seria lucruri ciudate care mi s-au intamplat, am sa va povestesc azi ceva ce numai prietenilor le-am mai spus. Numesc experienta calatoria mea in timp fiindca asta e senzatia mea ca s-a intamplat.

Eram la munte, pe niste dealuri pe care le cunosteam foarte bine dupa ce umblasem pe ele 10 ani, timp de 3 luni pe an. Era o zi obisnuita din vacanta de vara in care nu aveam nimic de facut asa ca am hotarat sa o iau pe o carare mai putin batuta spre imasul cu afine, intrand prin padure ca sa arunc o privire si dupa ciuperci.

Cand am coborat din padure aerul se simtea diferit. Aveam senzatia ca ceva e profund schimbat dar nu imi dadeam seama exact ce. M-am indreptat spre casa unui nene care locuia in zona si ..

va avertizez, devine destul de ciudat de acum,

.. casa era parasita. Lemnul era putrezit, scandurile usii erau prabusite, si din ce-am apucat sa vad, in interiorul casei era vraiste, farfurii sparte etc. M-am speriat cumplit si am luat-o spre casa in viteza spre un drum care nu semana cu cel pe care-l stiam dar care pana la urma m-a scos la Bistrita de unde totul a revenit la normal.

Incercand sa-mi explic ce s-a intamplat ma gandeam ca poate se certase omul cu sotia lui, poate nu mai stateau acolo. Dar cand am ajuns acasa si i-am povestit matusii a spus ca nici vorba de asa ceva.

Si inca n-am terminat povestea.

Derulam inainte inca 10 ani. Ma plimb pe albia consolidata a Bistritei din apropierea locului respectiv. Ma uit in sus si recunosc cararea, dar nu ca pe cea pe care am coborat de atatea ori cand am fost dupa ciuperci, ci ca pe cea pe care am coborat cand a avut loc evenimentul straniu. Pamantul malos avea aceleasi gauri mari pe care nu mi le putusem explica in acea zi dar acum imi dadeam seama ca se facusera de la transportul masinilor insarcinate cu pietruirea albiei. Probabil v-ati dat seama.. nenea acela a murit si casa lui era acum.. parasita.

Brrrr

M-am hotarat sa scriu dupa ce am citit pe toptenz.net povestea unor oameni care povestesc lucruri extrem de similare. Se pare ca lumea stiintifica e de acord ca aceste lucruri se pot intampla iar Stephen Hawking numeste locurile unde ajungi in astfel de experiente, incretituri ale timpului.

Am gasit locul pe Google maps. Si cam asta e distanta la care o sa raman de el.


Voi ati trecut prin astfel de experiente?