AHR Translations – o firma de traduceri neserioasa

AHR Translations este o firma de traduceri extrem de neserioasa. Acum o jumatate de an au angajat-o pe o prietena sa fie interpret in cadrul unei conferinte dupa care au uitat sa ii mai dea banii pentru zilele lucrate. Vorba vine au uitat, fiindca s-au fofilat spunand ca nu au de unde pana cand nu au mai raspuns deloc. Cum pestele de la cap se strica, totul a fost organizat de directorul firmei, Gheorghe Ion. Frumos mod de a face profit!


Nici daca aveti nevoie de o firma de traduceri nu va puteti baza pe AHR Translations; pe un alt blog am citit povestea unei cliente care a avut nesansa sa apeleze la serviciile lor si care a trebuit sa astepte zile intregi pana sa isi primeasca fisierele traduse, in loc de 24 de ore asa cum o asigurasera. Asa ca daca doriti traducatori sunt multe firme bune si de incredere pe piata. Evitati AHR Translation daca nu va e dor de o teapa.

Editare ulterioara: Am aflat ca s-au speriat de publicitatea negativa online si au achitat restanta. Articolul insa nu l-as sterge, sa se stie.