Tare greu imi e sa merg la magazin sa iau chestii. Cateodata cred ca asta e motivul pentru care oamenii fac copii. Sa-i trimita pe ei. Numai eu stiu cate drumuri am facut in copilaria mea. Si ce oroare cand uitam sa iau ceva si trebuia sa ma duc a doua oara.

Mersul la magazin / hypermarket nu-mi place si fiindca ma apuca poftele; monkey sees, monkey wants. Si mai ales cand tii regim, trebuie sa fii foarte atent pe langa ce mancare alegi sa-ti petreci timpul, un anturaj gresit iti saboteaza eforturile de a slabi sau de a manca mai sanatos.

Visez cu ochii deschisi la un viitor unde intre case si magazine exista o retea intreaga de tuburi prin care produsele se livreaza automat. Doar tastezi pe un ecran tactil ce iti pofteste sufletul si, in 3 minute, bing! ca la cuptorul cu microunde, au si sosit.

Intre timp insa vad doua solutii pentru cine tine la silueta: 1. mersul la piata o data pe saptamana ca sa iti umpli frigiderul cu fructe si legume sau 2. comanda de mancare acasa. Una din ideile de afaceri pe care le-am avut mai demult era sa lansez un site unde puteai sa comanzi mancare la regim.


M-am apucat de el dar nu am mai apucat sa-l termin. Si cum era o idee din aia care-mi placea asa mult ca m-as fi bucurat si de-as fi vazut-o facuta de altcineva, a trebuit sa iau legatura cu cei de la Diettogo.ro cand le-am vazut site-ul.


Peste cateva zile primeam acasa testerul vegetarian; o delicioasa mancare de broccoli, ciuperci si masline verzi, intr-un sos usor picant. Lucru confirmat si de musafirii nostri, aflati in vizita cand a sosit curierul cu pachetul.


Avand in vedere cheltuielile cu mancarea de care ma plangeam pe Facebook acum ceva timp, sa mananci 2 saptamani, zi de zi, numai mancare sanatoasa, livrata oriunde te-ai afla, cu doar 728 de lei (atat costa Dieta Vegetariana de post) mi se pare un pret bun.

Si daca aveti nevoie de motivatie pentru a va apuca de un regim, vedeti aici cum o dieta cu multe fructe si legume te mentine tanar, sau dupa cum zice baiatul acesta, chiar te imbogateste.