A inventat Alex o metoda de calcul prin care sa prioritizezi proiectele la care lucrezi si care mi se pare foarte interesanta. Sa v-o povestesc pana nu baga coeficienti si nu mai inteleg nimic din ea, impreuna cu rezultatele mele.

Iti insiri toate proiectele pe o foaie, le transformi intr-o prima coloana de tabel si mai adaugi urmatoarele coloane: Beneficii, Urgenta, Sanse de succes si Timp necesar. Dupa care dai note de la 1 la 5 fiecarui proiect.

Beneficii (financiare) - 0 daca nu prevezi niciun beneficiu financiar si 5 daca are potential banos foarte mare

Urgenta - 0 daca ai tot timpul din lume, 5 daca arde

Sanse de succes
- 0 daca nu ai nicio sansa, 5 daca succesul e ca si asigurat

Timp necesar - Atentie fiindca aici se inverseaza notarea: 5 daca dureaza foarte foarte putin sa il realizezi si 0 daca o sa dureze "o vesnicie"

La final mai adaugi o coloana si notezi proiectele de la 0 la 10 in functie de Pasiune: 0 - deloc pasionat, 10 - extrem de pasionat

Mie aceasta ultima coloana mi-a dat totul peste cap, rezultatele mele spunand ca cele mai importante proiecte pentru mine sunt:

1. DizabilLove.ro
2. Centru constructii
3. Proiecte SEO particulare
4. Acest blog, Haine Grasute si obtinere certificari
5. Vreau sa invat si slabitul
6. Rochii frumoase si Cartea Viata e frumoasa
7. Pantofi femei
8. Carti de afaceri

Ce o sa fac mai departe? In timpul liber o sa ma ocup prioritar de proiectele de pe primele locuri. Mai bine doar 2-3 lucruri facute bine, decat multe si fara rezultate.