De muuuult nu m-am mai simtit asa de bine in pielea mea. Nici nu imi mai aduc aminte de cand. Si stiti cum am reusit? Nu, nu am tinut iar vreun regim de slabire. Ba din contra, m-am mai rotunjit un pic.

Secretul consta in ... haine. Sau mai bine zis in proportiile pe care am invatat sa le creez prin haine. De vreo doua luni port in 80% din timp numai rochii care-mi echilibreaza forma corpului.


Si-mi place la nebunie: senzatia de feminitate pe care o dau rochiile, ce vad in poze si in oglinda, cum sunt privita pe strada. E ceva adevar in studiile care spun ca barbatii prefera femeile cu forme.

Citeam ca s-a facut un studiu si chiar si nevazatorii aleg femeile cu hip to waist ratio considerabila - asa gen Cristina Hendricks - pe care, apropo, nu-mi amintesc s-o fi vazut in pantaloni in vreo poza.


Am cautat una de dragul comparatiei:


Astfel ca.. daca aveti complexe legate de kilograme in plus sau in minus, studiati ce haine ar trebui sa purtati. Ce am invatat eu e ca disproportiile sunt de fapt neplacute, nu greutatea in sine. Parca as vrea sa le spun asta tuturor adolescentelor si femeilor pe care le vad in haine nepotrivite, dar nu vreau sa fiu that kind of person.

Pe mine m-a invatat Gok cum sa-mi imbrac corpul clepsidra. Aici gasiti mai multe sfaturi pentru toate tipurile de siluete. Si mai sunt si altii pe net care au scris articole bune pe tema asta.

Si va intreb si eu, stiti vreun magazin online unde sa poti sorta hainele dupa tip guler, tip croiala talie, existenta sau lipsa manecute, asta pe langa dimensiuni ca lungime? Daca nu, sa-l inventeze cineva fiindca e secretul frumusetii.