Aseara am adormit greu din cauza emotiilor iar azi dimineata am dat la greu refreshuri pe pagina competitiei. Dar asteptarea a meritat, proiectul a intrat in finala!

50% a contat parerea juriului si 50% votul comunitatii, si avand in vedere ca ne-am luptat cu asociatii cu multi membrii si care au platit publicitate pentru a strange voturi, e intr-adevar o reusita ca suntem in finala,

asa ca un mare mare MULTUMIM!


Ce urmeaza?

Perioada de incubatie. Vom primi o echipa de programatori pentru a construi aplicatia si platforma pana pe 28-30 octombrie.

Pe 5 noiembrie va avea loc Gala Restart Romania cand toti finalistii isi prezinta proiectele in fata juriului si a altor persoane importante (precum ambasadorii care gazduiesc Gala) cu scopul de a-i convinge ca merita sa primeasca in continuare suport tehnic si finantarea de 5000 dolari pentru un start puternic.

5 din cei 10 care suntem acum sigur vom primi finantare :) Pe 6 noiembrie e stabilita anuntarea castigatorilor.

"Ce primesc câștigătorii?

Câștigătorii ResartRomania vor primi o finantare de minimum $5000 fiecare, o serie de produse și servicii pentru susținerea lansării și vizibilitate. Mai mult decât atât, pe lângă susținerea financiară, FACT (French American Charitable Trust) oferă cu generozitate consultanță pentru dezvoltarea tuturor Proiectele Câștigătoare. Această susținere va oferi acces Proiectelor la un grup variat de experți, care le vor indruma către o creștere a investițiilor și un impact cât mai mare asupra comunității. Mai multe detalii vor fi oferite proiectelor câștigătoare, după încheierea votului."