Am observat ca in ultima vreme invidiez niste fete care desi nu sunt neaparat mai frumoase ca mine si-au gasit un stil care le defineste si pe care il poarta cu mandrie.

Fetele gothice, fetele pasionate de tatuaje si piercing-uri, fetele foarte elegante, fetele hippie.. Ceea ce fac ele mi se pare extraordinar. E ca si cum si-au creat un brand. Si poate mai important decat atat, atrag in jurul lor oamenii cu aceleasi interese ca ele, barbatii care vor fete cu exact acel stil..

Asta imi aduce aminte de un post de pe blogul okcupid unde statistic exact asta se observa, o fata care nu parea sa aiba nimic obisnuit era detronata de cele care prin profil si prin poze isi exprimau puternic personalitatea.

Revenind, eu de mica am fost foarte influentata de stilul surorii mele. Cand a inceput sa poarte ea pantofi cu talpa groasa, am inceput si eu. Cand striga ea prin casa ca isi doreste pantaloni in patratele, strigam si eu cu ea.

In timp am tot mostenit haine de la ea si asa se face ca pana la varsta asta nu cred ca mi-am definit un stil si desi am invatat mai multe despre cum sa ma imbrac cu ce ma avantajeaza si ce obiecte de vestimentare sa am in dulap, zau daca stiu de unde sa o apuc pe drumul stilului. Se pricepe cineva la treaba asta?

E valid sa zic ca am un stil confortabil, daca in primul rand asta caut la ce vreau sa imi cumpar?