Mereu mi-am dorit sa cunosc gandurile oamenilor astfel incat sa ma port bine cu ei: sa-i pot face sa se simta confortabil, sa-i pot entuziasma si chiar sa pot sa-i supar daca mi-au facut o nedreptate.

Pana acum meseria care mi-a oferit cele mai multe insighturi a fost cea de SEO. Prin Google Analytics descoperi de la ce subiecte apreciaza oamenii pana la ce browsere folosesc. Prin Google AdWords KeyWords Tool afli ce cauta oamenii online, inclusiv ce dileme au, ce lucruri vor, indiferent de domeniu. Google Trends si Google Insights iti spun ce si cand o sa fie pe val, conform statisticilor.

O enormitate de informatii si toate la indemana mea!

Si celelalte meserii la care ma gandeam sunt cumva legate de aceasta pasiune a mea. Consilierea in cariera si consilierea in dragoste, amandoua necesita cunoasterea celuilalt, poate un pic mai bine decat se cunoaste el. In sensul ca unoeri ce credem ca ne dorim rational nu e acelasi lucru cu ce ne dorim emotional si cineva din afara ne poate deschide ochii.

Poate ca o alta meserie potrivita pentru mine ar fi de cercetator la un institut de neurologie. Mai exact as fi doctorita care iti pune casca pe cap si isi ia notite in timp ce iti arata imagini :D

Binenteles mi-as folosi puterile numai in scopuri bune:
- sa le zic mamelor cum sa se poarte cu copiii ca sa fie ascultatori si sa ajunga oameni de succes
- sa le zic barbatilor ceea ce femeile isi doresc dar nu stiu sa transmita
- sa le zic femeilor ce conteaza cu adevarat pentru barbatul de langa ele si pentru ce chiar nu ar trebui sa-si faca griji..

si multe si mai multe!

Cine a mai descoperit pasiunea care l-a impins spre meseria pe care o are acum?