Update:

Concursul s-a incheiat.

Va multumesc tuturor pentru participare, v-am gasit raspunsurile inteligente si interesante.

In urma extragerii la sorti automatizate a castigat cartea:
myriam!


Concursul:

Nu stiu daca e chiar primul concurs pe care il organizez pe blog, dar cu siguranta e primul concurs cand vreau sa dau castigatorului o carte. Castigatoarei cel mai probabil, fiindca e o carte scrisa de o femeie pentru femei, si nu cred ca se vor imbulzi baietii (desi unii sunt mai curiosi din fire).

Mai intai despre premiu. Cartea se numeste "Life's to f***ing short", e scrisa de Janet Street-Porter si contine sfaturile autoarei cu privire la frumusete, mancare, barbati, prieteni, serviciu, calatorii, decoratiuni interioare, moda si altele.

Mi-a placut maxim design-ul paginilor (numai la Karim Rashid am mai vazut atatea culori) si chiar daca tonul cartii e un pic mai agresiv, cred ca e o carte din care multi dintre noi avem ceva de invatat. JSP nu e o femeie foarte frumoasa, nici extraordinar de desteapta, dar de-a lungul vietii a avut multa incredere in ea si asta adus-o departe, la figurat si la propriu.







Daca te intereseaza cartea tot ce trebuie sa faci este sa imi spui printr-un comentariu ceva ce ai indrazni sa faci daca ai stii ca nimic n-ar avea cum sa mearga rau. Concursul incepe azi si se termina pe 26 august, iar metoda de acordare a premiului este prin tragere la sorti automatizata.