Sa ridice mana sus cine s-a gandit macar o data ca tebuie sa invete sa lucreze in Photoshop. Acum cine chiar a invatat. Aha, ma gandeam eu :)

De multe ori m-am gandit sa stapanesc Photoshopul. L-am downloadat, m-am jucat de cateva ori cu el, am oftat de m-a auzit tot blocul ca nu e la fel de usor ca Paint-ul si l-am tinut pana i-a expirat perioada de testare.

Cu toate ca putem gasi programele, procesul de invatare ramane acelasi, necesita munca si perseverenta si nu ajungi nicaieri daca nu depui putin efort. Apoi, mai e vorba si de putin talent, cum se zice, oricine poate invata sa deseneze, insa nu oricine poate deveni pictor.

Din acest motiv ma inclin cand dau peste niste poze modificate excelent. Si asta imi place in primul rand la site-ul retusarefoto.ro, poti sa vezi atentia la detaliu si seriozitatea procesului de lucru. In al doilea rand mi se pare foarte inspirat cum poti vedea ambele variante ale fotografiei. Dar mai mult decat photoshoparea, mai mult decat o prezentare isteata, apreciez efortul depus in lucruri in care crezi.

Poza mea preferata e aceasta, mi se pare grozava restaurarea,


apoi imi place aspectul de poveste din aceasta,


si de lume virtuala de aici, nu ca ar fi aria mea de expertiza dar fata parca arata ca un night elf.


Intrati pe site pentru a vedea originalul si ca sa fiti uimiti. Pretty cool, huh?