Dintre toate filmele vazute in ultima vreme cel mai mult mi-a placut The King's Speech. Inaintea celui de-al doilea razboi mondial, Alteta sa fiul cel mic al regelui se gaseste nevoit sa transmita discursuri prin radio in numele tatalui sau. O singura problema, destul de mare: e balbait.

E filmat frumos, destul de amuzant si e genul de film care te face sa te simti mai destept dupa ce l-ai vazut :) Mi-a placut cat de bine se intelegea Printul cu sotia lui si m-a intrigat ce il facea pe fiul cel mare al regelui sa nu poata renunta la femeia aceea.

Si pentru ca asta s-a intamplat si in realitate, serios acum, ce ii innebuneste atat de tare pe unii barbati la anumite femei care nu par sa aiba nimic deosebit? Eu cred totusi ca fiul cel mare avea niste inhibitii in a intra in pantofii tatalui mai degreaba decat o pasiune de nestins pentru madama si avea nevoie de o portita de scapare.

Aseara am fost la Unknown, de cand cu Taken m-am hotarat sa nu ratez niciun film de actiune cu Liam Neeson. Nu sunt opere de arta dar sunt filme bune de vazut la cinematograf, cu suspans, cu batai, cu Liam Neeson :D M-a surprins Berlinul, mi s-a parut ca seamana mult cu Bucurestiul. Ce-i cu nemtii si cu piercingurile, atat mai vreau sa stiu.

Nu mi-a parut rau nici de banii daduti sa vad Season of the Witch. A avut peisaje intunecate si scary, vrajitoare, calatorii periculoase, un pic de ironie la adresa celor care spuneau ca luptau in numele Domnului. A fost mai tare decat Harry Potter and the deathly hallows. Ori nu-mi amintesc ori chiar nu se intelegea de unde venea Sezonul vrajitoarei. Bolile trupesti, de care nu spun mai multe ca sa nu va stric filmul, nu cred ca au durat doar un sezon.

The Tourist e si el un film de actiune, mi-a placut ca scenele m-au plimbat prin niste frumoase orase europene. Am vazut ca au incercat sa surprinda la sfarsit. Sa arate de multe ori fundul lui Jolie. S-au straduit mult cu filmul dar nu l-as recomanda.

The Kids are all right incearca sa deschida drumul pentru filme cu familii in care partenerii sunt de acelasi sex. Ceea ce e ok, doar ca au pus o plapuma peste scena care ar fi putut fi memorabila. Un film frantuzesc cu o poveste din asta as vrea sa vad. Si mai observ o chestie, in toate filmele una din lesbiene e doctorita, sper la mai multa creativitate pe viitor.

Black Swan mi s-a parut.. interesant, poate aveam asteptari prea mari sau poate sunt pretentioasa cand e vorba de filme psihologice, as fi preferat mai putine complicatii si mai mult dans, in conditiile in care nu sunt o impatimita a baletului,

o gasesc draguta pe Natalie Portman, dar in afara de scena din "Paris, Je T'aime" de care va povesteam aici, nu stiu, nu imi transmite prea multe. Am vazut si No strings Attached cu ea si cu Ashton, dar am vazut comedii mai dragute si mai putin previzibile. As zice sa va uitati la film doar daca aveti un thing pentru vreunul dintre ei.

De exemplu mi-a placut Date Night. Un el si-o ea f potriviti unul pt celalalt, se trezesc speriati de gandul ca pasiunea si aventura nu mai au loc in viata lor de parinti si de angajati, arhiplina de taskuri, si se hotarasc sa iasa la o intalnire mai speciala. Doar ca noaptea devine mai aventuroasa decat se asteptau.

The Infidel e o comedie, cred, eu cel putin am ras, despre un pakistanez adoptat - musulman, dar nu hard core, mai pasionata e fetita lui, care afla ca de fapt e evreu. Ce sa faca mai departe, sa uite ce-a aflat, sa incerce sa se integreze in comunitatea evereiasca? Lucrurile se complica atunci cand fiul lui vrea sa se casatoreasca cu tanara fiica a unui extremist si el trebuie sa se ridice la asteptarile extremiste ale viitorul cuscru.

Si Old School mi-a placut desi e cu actori care nu prea imi plac tin minte ca m-a distrat destul de tare.

Tangled e o animatie draguta. Calul mi s-a parut la inceput exagerat de animat dar pana la sfarsitul filmului imi doream deja un HappyMeal care sa-l aiba ca jucarie. Pun pariu ca si Gnomeo si Julieta e dragut, dar pe asta n-am apucat inca sa-l vad.

Love and Other Drugs e genul de film in care el e un cuceritor care nu vrea decat sa se distreze, ea nu vrea relatie serioasa, el se indragosteste de ea desi ea e bolnava.. Ce se intampla pana la urma puteti ghici singuri. Daca merita vazut pentru ceva e pentru scenele surprinzator de fierbinti dintre cei doi :D Acum, sa ridice mana sus cine crede ca actrita asta are ochi frumosi.

Life as we know it.. numai daca faceti o cercetare despre cum e sa ai copii, sa va testati dorinta de a face copii, sau va place in mod special Isabel, Izabelle sau cum o cheama pe blonduta din Grey's Anatomy.

Four Lions e o comedie slabuta despre cativa teoristi care incearca cu nepricepere si fara succes sa faca ceva rau. Ca si in The Infidel nu inteleg de ce personajul principal ii ascunde sotiei gandurile sale. Si in The King's Speech apare tema secretului tinut fata de sotie, dar acolo e altceva, nu se pune :)

Inchei cu True Grit, un fel de There will be boredom + There will be sad ending + Alica in Tara Cowboyilor. Am apreciat ca au incercat sa creeze o atmosfera cat mai reala a Vestului Salbatic-Salbatic. Unele scene n-au fost chiar rele. Dar pertotal mai bine nu-l vedeam.



Inchei cu noul meu serial preferat, Spartacus, Gods of the Arena, mult mai tare decat Spartacus-ul de dinainte. Chiar daca sunt prezentate detalii scarboase mi se pare ca asta il face mai urmaribil.




Eh si-acestea fiind zise va urez vizionare placuta!