Nu ca s-ar putea alege sexul bebelusului, dar acum, daca ar fi sa spun ce as prefera sa am in cativa ani intre o fata sau un baiat as zice o fata.

In primul rand fiindca nu stiu cum se creste corect un baiat. Da, din pacate nu am vazut cum se educa un baiat de mic ca sa devina un barbat de succes. Dar legat de cum e sa fii fata am studiat bine terenul.

Fetele sunt mai rabdatoare si invata mai bine la scoala.
Sunt mai putin implicate in actiuni violente.

Apoi fiindca e mai usor sa fii fata. Sau ca sa zic altfel, e mai usor sa fii frumoasa ca fata decat sa devii bogat ca barbat. Multi barbati isi conditioneaza fericirea de bani, in timp ce fetele sunt fericite daca sunt impacate cu ele, duc o viata buna etc

Femeile pot da nastere la copii. O minune care cred eu aduce bucurii pe care barbatii si le pot doar imagina. Si care da un rost clar vietii unei femei. Iarasi un lucru care barbatilor le da multa bataie de cap.

Dar cum ziceam, nu avem de ales. De aceea stiu ca am nevoie, probabil mai mult ca alte femei, de un sot care sa poate creste bine un baiat. Unless the boy is gay, acolo preiau tot eu :P