Inainte sa fim amandoi.. alti oameni tineri si frumosi isi traiau viata, credeau ca descopera si gandesc lucruri pe care nu le-a mai cunoscut nimeni, plangeau de dragoste sau se bucurau de ea, deveneau mai intelepti cu fiecare an din viata, credeau ca le stiu pe toate ca peste alti ani sa-si dea seama ca de fapt nu stiau prea multe.

Ti-ar da un sfat, dar nu ai sa-l intelegi la timp si nici lumea nu mai e la fel. Indiferent cum alegi sa traiesti, anii trec si trebuie sa ai un urma amintiri dintr-o viata cat mai frumos traita. Ramanem vii prin cei care ne-au cunoscut, sau cei care ne-au auzit povestile, de la noi sau de la altii. Alti si alti ochi ne vor iscodi zambetele din pozele de demult si or sa se mire de tineretea noastra.


Tata si colegii, tot el si cativa sateni din Arbore, bunica Aglaia (azi e ziua ei) si tatal mamei mele, solist in anii 70 al Ansamblului Ciprian Porumbescu (ce mi-ar placea sa gasesc undeva inregistrarile vechi Tvr)

Tata cu Iulia si Puiu, fratii mei vitregi. Mama cu Mugur sau Laura si un tanar elev de-al ei. Tot mama prin parc, pe munte si la mare cu prietenii. O mama tres chic si simpatique, n'est pas?

Laura si Mugur, fratii mei mai mari, strambandu-se de soare ori alea sunt zambete?, mama si tata seriosi si dansand. In prima poza tata parca ar fi preot dar si ce perciuni si ce figura de rrom are in a doua.. he he, un haios :)