21. Care e cel mai groaznic lucru care ti s-ar putea intampla chiar acum?

Sa innebunesc sau sa raman singura. Cat timp rationalizez si am cu cine sa impart necazurile si bucuriile, I'm good.

22. Imagineaza-ti persoana ta peste 5 ani de acum

Probabil ma voi fi casatorit deja, in Santorini, si inca as vorbi despre asta cu mare bucurie, rasfoind des albumul de nunta. As planui venirea pe lume a unui copil dar nu m-as grabi prea tare. M-as dragalasi cu un labrador pe o canapea in apartamentul familiei mele. As avea prieteni foarte buni la locul de munca. As gati, as iubi, as stii mai multe si mi-ar fi mai bine.

23. Regreti ceva?

Mi-ar fi placut sa nu spun niciodata lucrurile pe care nu le gandeam cu adevarat. Nu neaparat minciuni cat cuvinte prin care incercam sa manipulez parerea cuiva fata de mine. E bine sa sustii doar lucrurile in care crezi cu adevarat. Ca gresesti, ca ai dreptate, trebuie sa spui ceea ce simti si gandesti tu.

24. Care-i primul lucru pe care il faci dimineata?

Imediat dupa ce imi deschid ochii imi amintesc ce am visat. Cateodata imi ia cateva minute pana ma scutur de vis, de bucuria, tristetea sau ca in cazul de azi, frica cu care am ramas dupa el. Spun buna dimineata, imi fac micul dejun si incep sa ma pregatesc pentru noua zi.

25. La ce te gandesti inainte sa te culci?

La culcare ma ghemuiesc la cald, imi pun sub cap o perna mai subtire si ma gandesc la ce-am facut in cursul zilei, la ce voi face maine. De multe ori insa domina un sentiment, o senzatie de oboseala sau fericire, senzatia placuta dupa un film bun.. Nu pot dormi atunci cand nu ma pot linisti.

26. Care e cel mai inalt punct in care ai fost vreodata?

Probabil cel mai inalt punct l-am atins in zbor. Prima oara cand am zburat s-a intamplat sa fie dupa o zi de scoala si serviciu de noapte, asa ca am dormit ca un bebelus din Bucuresti pana la Frankfurt. In timpul unei calatorii Paris - Bucuresti cu Blue Air mi s-a intamplat insa sa atipesc si la trezire sa am dureri ingrozitoare de cap, dinti si urechi, eu si alti copii motaiciosi din avion ne tot plangeam de diverse :)

27. Daca ar fi un lucru in viata ta pe care l-ai schimba chiar acum, care e acela?

Probabil mi-as intineri parintii sau i-as insanatosi, ma sfatuiesc cu ei inainte. Daca pot doar ceva strict legat de mine atunci m-as face mai inteleapta si in stare sa-mi si urmez propriile sfaturi.

28. Ce te face mandru?

Sunt mandra de mine ca am prieteni extraordinari. Sunt mandra de casa mamei mele. Sunt mandra ca invat si inteleg cu usurinta.

29. Sumarizeaza-ti viata intr-o propozitie.

Am adunat caramizi mici si am lucrat la un plan de contructie, dar am reusit sa construiesc doar o camera din casa pe care mi-o doream.

30. Spune care e lucrul care te enerveaza cel mai mult

Nedreptatea de orice fel.

--

Post raspuns la intrebarile lui Marius Sigheti, imprumutate si traduse de la Dragos Roua.

Link spre prima si a doua serie de raspunsuri.