1. Ce faci ca sa iti castigi existenta?

Odata imi placea sa spun ca sunt impresar de site-uri: le iau de cand sunt mici si necunoscute, le promovez, le gasesc contracte si le fac celebre. Acum spun altfel: Ajut oameni aducand mai aproape de ei lucrurile de care au nevoie. Oficial sunt angajata pentru a face SEO si Marketing Online.

2. Pe cine iubesti?

Pe cei pe care nu as suporta sa-i pierd, oamenii care mi-au aratat multa bunatate, cei langa care ma simt fericita si in siguranta, cei care m-au invatat sa traiesc frumos.. Si cum iubirea nu moare odata cu disparitia unui om, ii pastrez in inima si pe cei dragi regasiti doar in vise si amintiri.

3. Ai destui bani?

Am mai multi decat m-as fi asteptat sa am, daca acum un an eram iar o studenta parazit, din ianuarie voi castiga pentru prima oara cel mai bine din familie. Castig suficient pentru a acoperi in cateva luni marea cheltuiala ce va urma in februarie, iar de la jumatatea anului voi avea destui cat sa-i ajut si pe altii din economiile mele.

4. Esti sanatos?

Din martie, dupa ce va fi trecut interventia de care am nevoie, sper sa pot spune ca sunt multumita de sanatatea mea. Mai am apoi de mers la un doctor si la un nutritionist si voi fi foarte multumita.

5. Crezi ca esti o persoana buna?

Cred ca da, sunt amabila si prietenoasa, nu cer dovezi de merituozitate inainte de a ma purta frumos cu cineva. Imi place sa ascult si sa acord atentie. Sunt gata sa pun umarul pentru a ajuta un om sa reuseasca sau ca sa fac lumea un loc mai bun. In relatii sunt empatica, imi place sa daruiesc si sa-i fac fericiti pe cei dragi.

6. Ce varsta ai?

Ma simt de 25 de ani, ma bucur ca arat de 23 :P

7. Cine e prietenul tau cel mai bun?

Prietenul meu cel mai bun e Lefter Radu Gabriel. Ne-am cunoscut la simularea de BAC la franceza. De cand ne-am vazut parca ne-am unit fortele sa infruntam orice. E omul cu care pot sa rad si de cel mai negru lucru din viata. Si langa care rad cel mai mult. Rad chiar si acum cand doar ma gandesc la el.

8. Care e visul tau din copilarie?

Tin minte ca mi-am dorit si m-am rugat mult sa fiu sanatoasa si sa traiesc. Eram convinsa ca s-ar putea sa sufar de o boala ingrozitoare. Acum stiu ca mi-era frica doar de ceva ce nu intelegeam prea bine. E bine sa stii, e bine sa fii inteligent, si cred ca ma indrept in directia buna.

9. Cat de des razi?

Rad destul de des dar mi-ar placea sa rad din suflet cu mai multa lume.

10. Ce te face sa zambesti?

Zambesc cand ma gandesc la ce norocoasa sunt si la cum se leaga toate in viata. Cand vad cat de mici sunt mainile si picioarele copiilor, cat de pufoase sunt pisicile sau de ce lucruri simple se bucura cateii. Cand intalnesc un om bun sau cand cineva face o fapta buna gratuita. Cand un om radiaza de bucurie. Cand cineva isi manifesta dragostea. cand imi cumpar sau primesc lucruri dragute. Cand oameni obisnuiti fac lucruri extraordinare.. Zambesc mult eu :)

--

Post raspuns la intrebarile lui Marius Sigheti, imprumutate si traduse de la Dragos Roua.