Despre concursul Nanowrimo v-am mai povestit. Doar 3 zile ramase din noiembrie si tot atatea pentru participanti sa introduca la verificat numarul cuvintelor scrise pana acum. Ca sa castigi trebuie sa ai cel putin 50.000. Ce castigi? o diploma care in State incepe sa fie luata in serios.

Cum m-am descurcat? Eu m-am oprit din scris acum cateva zile la peste 30.000 de cuvinte (70 de pagini in Word) cand mi-am dat seama ca mi-am realizat scopul: transformarea filmului La Vita e Bella intr-o carte. M-am gandit si nu avea rost sa introduc scene noi sau sa lungesc prea mult descrierile.

Pana la urma sunt foarte multumita ca am reusit ce mi-am propus. Plus ca a fost o experienta interesanta. M-am razboit in NanoWar-uri cu grupul roman de participanti, am avut ca mentorita o unguroaica de 19 ani care mi-a trimis tot timpul mailuri distractive de incurajare si suport, am descoperit detalii de finete din filmul meu preferat..

Ma gandesc ca la anul sa ma inscriu din nou. Nu aspir asa tare la statutul de scriitoare ci doar am cateva proiecte personale care implica muuulte pagini scrise si aici ma intersectez cu NaNoWriMo.

Daca pentru tine ceasul inca ticaie: Go go go!