Mi-am adus aminte zilele trecute de unde a pornit ideea Citatdelei.

Pentru cei care nu stiu sau care au uitat citatdela.com e domeniul pe care l-am castigat in urma concursului organizat de Zamolxis cu tema Primul sarut. Si pana sa schimb adresa in ela.dizabillove.ro, blogul raspundea la ela.citatdela.com.

Poate ati observat citindu-ma sau chiar din postul anterior ca multe din lucrurile in care cred sau pe care le gandesc sunt legate de versurile unor melodii, de teorii sau zicale ale unor oameni, cu alte cuvinte de citate.

Am vazut din lista de 100 de melodii preferate pe care mi-o incropesc pe 43things ca mie un cantec imi place dintr-unul din cele doua motive posibile: ma ravaseste muzica de fundal - vezi yann thiersen, atb, moby, air, rdj2, sau imi plac foarte mult versurile - vezi restul.

Nu de putine ori am interogat parteneri de discutie cu privire la ce crezi ca vrea sa zica X in melodia lui, si chiar am petrecut foarte mult timp de cand ma stiu incercand sa descifrez mesajele transmise prin cantece sau proverbe. Cateodata sunt foarte revoltata de ele (de curand: "what's love but a second hand emotion" - Tina Turner) si alta data parca imi dezleaga un mister al mintii sau al sufletului omenesc.

Cateodata m-am surprins descoperind un nou sens al cuvintelor sau desi initial am fost de acord cu cele auzite peste ceva timp am revenit asupra deciziei. Asa implicata si afecatata de citate am inceput sa strang si o lista cu proverbe cu care nu sunt de acord, dar binenteles si una cu zicale, versuri preferate.

Prin urmare, Ela Citatdela vroia sa fie un blog personal in care discutam diferite versuri sau citate. Vroiam ca fiecare post sa inceapa cu ghilimelele unui nou citat pus in discutie, sa continue cu ceea ce m-a intrigat pe mine la el si sa se termine prin comentariile in care descopeream parerile voastre cu privire la cele scrise.

Ce parere aveti, sa introduc din cand in cand si astfel de articole?