Eu cand mananc o prajitura imi las intotdeauna cireasa sau capsuna sau bomboana de ciucalata de pe varf la sfarsit. La fel cu lucrurile de facut, incep cu cele mai grele si pe cele mai placute si mai usoare le las la sfarsit.

Numai ca incep sa vad consecintele obisnuintelor mele in ce priveste blogul, care a fost lasat sa astepte printre ultimele pe lista lucrurilor de ingrijit. La fel si cu citirea blogurilor pe care nu vreau sa le parcurg fara sa le acord toata atentia cuvenita, sau articole la care as vrea sa gasesc timp sa las un comentariu.

Dovada e aici:


Ca sa nu mai zic ca pun la google share niste articole de care-mi dau seama ca sunt geniale si vrand sa nu le pierd le dau share ca sa stiu ca le am undeva intr-o arhiva, dar nu apuc sa revin asupra lor cu lunile.

Avand in vedere situatia, trebuie sa fac ceva sa indrept lucrurile. Si-am zis, hai sa ma organizez. Si-asa, cu expunere, sa se vada ca imi pasa.

Bloguri pe care imi propun sa le scriu saptamana asta:
- vineri: despre filmele vazute in ultimele luni
- sambata: o selectie din arhiva de share cu articolele care ar merita citite
- duminica: despre proiectul pe care l-am tinut secret pana acum, desi au aflat de el de la televizor oameni din toata tara

Plus,
recuperat de citit blogurile ramase in urma
postat comentarii
postat raspunsuri la comentarii

So stay tuned. K? Thanks, bye :)