Recomandare: Urmeaza multe link-uri astfel ca ideal ar fi sa dati click pe rotita de scroll a mouse-ului pentru a deschide in tab-uri separate articolele de care sunteti interesati. Asta ori click dreapta urmat de open link in new tab.

Greselile pe care le repetam noi fetele in povestile noastre de dragoste, cu ce sa incepi cand vrei sa schimbi ceva la tine, despre cum ne-am modernizat si nu se mai poate fara sa ne-o tragem, si chiar, noi de ce nu ne-am tras-o pana acum? O solutie pentru a-i rezolva pe cei care nu stiu sa parcheze, o vineri seara perfecta, ce ne tine treji si cum sa iesim dintr-o pasa proasta.


Aspecte pe care nu ar trebui sa le omiti din cauza ca ziua are prea putine ore, 2 trasaturi ale oamenilor carismatici: increderea in sine si empatia, 1001 de carti de citit intr-o viata, una foarte amuzanta, o lista unde gasiti e-carti grozave si gratuite de auto dezvoltare si un articol despre cum sa citesti mai rapid. O alta interpretare cu invataminte a filmului Lost in translation, 9 liste pe care ar trebui sa le updatezi si sa le tii la indemana daca vrei sa nu-ti uiti ideile, sa te tii de planurile mari, sa stii ce cadouri ar trebui sa iei, ce filme vroiai sa vezi etc.

5 pasi in a deveni bogat si faimos pe Internet si nu numai, care sunt marile meciuri care se dau in online-ul romanesc, cateva motive pentru a incepe o e-afacere, cum sa ai o campanie de PR eficienta, 5 idei de marketing prin e-mail, niste sfaturi despre organizarea timpului online/offline si unele despre ce ar trebui sa faci daca simti ca munca ta nu e sau nu mai e prea distractiva.


8 conexiuni pe care orice antreprenor ar trebui sa le faca, 8 pasi pe care ar trebui sa-i bifezi ca antreprenor sau ca nou angajat si 13 idei pentru a imbunatati atmosfera de lucru. O schema cu intrebarile importante de la inceputul afacerii, 4 pasi pentru un brand personal de succes, cum sa iti promovezi cartea, 5 site-uri unde iti poti vinde fotografiile, asumptii care iti pot dauna afacerii si cum sa procrestinezi productiv,

Mi-am mai expus pe blog parerea cu privire la impresiile gresite care duc la arta, fantasticul din mintea noastra care ne face sa vedem niste lucruri care nu exista in realitatea (fada) si cred in continuare ca aceste insight-uri sunt cele care duc la realizarea unor lucruri grozave. La fel crede si John Unger care a scris un articol pe tema asta numit arta de a face greseli.


O harta din '89, 1889, care arata o legatura ciudata intre comertul american si anatomia umana, despre prea putina atentie pe care o acordam lucrurilor pe care nu le gasim pe Internet - cum ar fi sa te iei la tranta cu Google avand propriul net browser cu lucrurile mai greu de gasit dar nu imposibil?

Metropotamii s-au interesat unde gasesti pe net cursurile de la harvard etc si unde poti asculta gratuit muzica online, care sunt bibliotecile si hostelurile din Bucuresti si tot ei au fotografiat frumos Rasinariul si ne-au invatat si despre fenomenul Jade Goody.


Economie: Politicians explaining economics to the general populace is like having baseball stars explain theoretical physics for the masses, zice aici Mark Thoma si Thursday Bram ne-a explicat cum sa interpretam indicatorii bursieri. La capitolul Retete: de incercat aratosii pinguini si delicioasele baclavale, iar la Medicina: cititi cel mai bun articol despre virusi si gripa porcina.