1. Sunt datoare cu una Tomatei, care ma intreaba de snobismele mele. Ii raspund ca am destul de putine si in general justificate.

De exemplu piercingul ce va sa vina, o sa celebrez prin el rezultatele obtinute dupa un efort consistent in a reveni la greutatea ideala pentru mine. Mai mult de-atat, nu a fost ideea mea ci a mamei mele, care ma incurajeaza in aceasta privinta de mai multi ani, piercingul fiind probabil un vis de-al ei din tinerete.

Ca sa fiu sigura ca nu-mi scapa nimic am verificat arboreologic celelate fite pe care le-au mentionat colegii bloggeri de cand a inceput leapsa sa circule din link in link si concluziile au fost:

- Nokia sau neNokia, nu prea conteaza. Important e sa ma inteleg eu bine cu el, sa aiba functiile de care am nevoie, si sa nu ma ia durerea de cap dupa ce vorbesc mai mult timp la el. (De fapt, numai cu un Nokia mi s-au intamplat dureri de cap pana acum.)

- La fel cu aparatele de fotografiat si cu celelate obiecte de aparatura electronica. Sunt firme mai putin cunoscute ale caror produse le intrec pe cele ale firmelor cu nume mari, trebuie doar sa faci o cercetare f buna pe specificul care-ti trebuie inainte sa te pui pe cumparat.

- Si tot pe aici ne incadram si cu moda. Poate candva o sa am mai multi bani si mai putin timp, si-o sa cumpar doar din locurile cele mai selecte, presata de faptul ca nu am cand sa vizitez mai multe magazine, dar deocamdata am timp sa caut produsele cele mai potrivite pentru mine, dpdv al exigentelor personale dar si al pretului.

- La creme de fata da, aici merg pe mana Vichy-ului, de cand am descoperit ca eu si Norma Derm we're a match made in heaven. Dar asta se intampla acum mai bine de un an, cand din recomandare in recomandare a ajuns vestea despre rezultatele ei miraculoase si la mine, inainte sa devina crema populara care e pe toti stalpii din Plaza.

Si tot asa si-n rest.. motiv pentru care as zice ca sunt mai degraba o persoana cu preferinte si nu cu fite. Beau apa de la robinet, vad filme in orice cinematograf, ma incalt cu orice marca de pantofi, dar ma rasfat cu tratamente cosmetice pentru ingrijire, am grija la calitatea materialelor pe care le imbrac, port ochelari de soare daca lumina e prea puternica s.a.m.d.

2. A doua leapsa vine de la Anna, si se referea la cele top 3 lucruri pe care vreau sa le fac in viata. Pentru ca am tot vorbit despre asta o sa ma rezum la a scrie un singur scop, unul mare de tot.

Vreau sa schimb lumea, sa o fac un loc mai bun, prin asta insemnand ca vreau sa ajut cat mai multi oameni sa cunoasca cat mai multe senzatii de bine: libertate, confort, anticipare, excitment, fericire, euforie, admiratie, dragoste, multumire, siguranta, recunostinta.. Si vreau sa fac asta in special pentru cei carora viata le-a pus in fata mai multe dificultati decat celorlalti.

Lepsele astea despre ce vrei sa faci in viata mi-au prins foarte bine, la modul ca sunt la doar cativa pasi distanta de a-mi incepe prima afacere, si de-abia astept sa va povestesc despre ea, doar ca vreau sa fie ceva concret, inregistrat, atunci cand o sa-i mentionez prima oara numele.

----

Mai departe le numesc pe Eliza si pe Natty sa raspunda la una din cele doua lepse, care le place lor cel mai mult. :)