Cat rasfat a fost si ieri. M-au incantat mai multe lucruri dar tre sa povestesc cat de haiosi sunt ai mei. Primesc mesaj de la ei daca vreau sa ne intalnim si "sa ne prefacem ca suntem turisti". Imi dau si meeting point si time limit si desi intarzii o ora si-un sfert, in loc de bataie imi dau un Profiterol. Dupa care ne punem pe plimbat si pe pozat.

Aflu intre timp ca ne dam turisti romani, de Dolj. Binenteles, multe glume cu "la noi la Dolj nu vezi asa ceva", asta vis-a-vis de Sanck Attack s.a. :P Si multe poze, asa ca turistii. Pe cuvant ca dac-ar fi concurs pentru "cei mai frumosi parinti" as merge sa-i inscriu.


Acum intelegeti de ce vorba cu o sa arati ca mama ta, as you grow older, in loc sa ma sperie, m-a bucurat dintotdeauna? :) Ce mi se pare teribil de fun la mama e ca nu o amuza orice, dar orice gluma de-a lui tata o termina.

Imi povestea mie un baiat ciocolatiu cum tatal lui, un domn contabil, serios tot timpul, chiar si in casa, de indata ce ramane singur in camera (fie sufragerie, bucatarie sau dormitor) cu mama lui, incep sa se auda numai chicoteli. Cum intra altcineva in camera, cum se prefac ca nu s-a intamplat nimic.

********

Am aflat ca maine la 11:15 am examenul de licenta. Incerc sa nu-mi fac griji in legatura cu examinarea si nici sa ma bucur ca la 12 o sa fiu licentiata. Vorbim dupa. :)