Post de rasfat si motivare. Am terminat de ieri ce aveam de facut pe maine asa ca azi ma rasfat cu unul din planurile mele.

Vroiam sa scriu mai multe:

- despre iubirile extraordinare si despre cum nu imi doresc nimic mai prejos

- despre ce vise complexe si frumoase am avut in ultima saptamana. Intr-unul din ele, un barbat m-a invatat care e secretul pentru a scapa de cosmaruri. Trebuie doar sa inchizi ochii, sa te rupi de vis si sa repeti "Nu aceasta e realitatea in care vreau sa fiu". Intamplator, visele erau si colorate, exact, asa, ca la nebuni.

- aveam cosmaruri legate de examenul la Macroeconomie Intermediera. Oriunde ai fi, Aura, numele tau va fi pomenit. De fiecare student pe care l-ai lasat restantier. Numai ca aseara am avut o revelatie. De fapt, barbatul din vis mi-a zis ca daca citesc de doua ori un lucru, e ca si invatat. Fie, o sa incerc si treaba asta cu invatatul :P

- despre cea mai recenta serie America's Next Top Model, in care castigatoarea a fost Whitney, 1.80 si 80 de kg,

replica din finala a Paulinei: "Whitney is the girl that men would like to take to bed. Anya is the girl that designers would like to hang their clothes on", unde concurenta ei, Anya era:


si binenteles o replica dintr-un ziar romanesc de 5 bani: "Dizgratios! Fotomodelul Americii o tanara de 80 de kg". In conditiile in care nici nu stiau despre ce fata e vorba, in poza pe care o prezentau fiind incercuit capul alteia. Profesionist!

Mi-a placut f tare si postul lui Putty legat de grase si frumoase. De cand l-am citit am facut vreo 30 de glume despre, cu si implicand direct formula "de la Plescoi".

- despre un capitol f important pe care l-am citit intr-o carte, in care se povesteste despre "setea de apreciere" pe care o au oamenii, si cum pe oamenii care reusesc sa-si potoleasca aceasta sete si transmit celorlalti aprecierile de care au nevoie, o sa ii planga si groparul cand ii baga in pamant.

- si despre un alt capitol, dintr-o alta carte, in care se vorbeste despre cum faptul ca oamenii invata de-abia dupa 30-40 de ani cum sa-si canalizeze energia sexuala, ii face incapabili de un adevarat succes profesional pana la acea varsta.

- mai vroiam sa va spun ca sunt bine sanatoasa, mai fac un tratament mic si-apoi 3-4 luni nu mai am treaba deloc cu doctorii

- si ca m-am hotarat sa invat cate 5 lucruri esentiale despre fiecare tara a lumii. Inclusiv unde se afla pe harta :P