In primul rand tin sa v-anunt ca a fost prima zi de nastere la care n-am bâzâit. Si nici inainte si nici dupa. :) Ca am primit telefoane, felicitari si cadouri din toata tara.

Ca am inceput sa sarbatoresc de pe 10 aprilie, la miezul noptii, cand am suflat intr-o lumânarica infipta in gargarita-mini-tort si-am terminat azi noapte, cand ma durea deja capul de-atâta fericire.

Dimineata mi-am pus cantece cu La multi ani si-am avut grija ca toata lumea sa afle in ce zi sfanta ne aflam. De ex: Auziti, ce credeti, o sa fie soare de ziua mea? :D

Conform planului am mers dupa mancare in doua supermarketuri si intr-o cofetarie. Raspandite in colturi diferite ale lumii, si totul pana in ora 15. Dar de ziua mea totul a fost posibil.

Prima petrecere a fost cea planuita, cu vizionarea de filme si cu jocul de whist. Cu platou japonez, sucuri cu pulpa si vedere asupra orasului. Si o consideram cadoul lui nedelca :)

A doua petrecere a fost cea aproape surpriza si-a fost cu mancare ca la mama, super tort, povesti zen si dansuri latino. Mai jos aveti cativa dintre musafirii s-au batut sa apara in poza "cine ma iubeste sa vina acum langa mineeeee" si restul de poze care zic ele singure ce frumos a fost. :)







Multu mult pentru urari :)