Nu cred nimic despre 22 de ani. Dar nici despre 21 nu am facut-o. :) Am implinit 14 ani in anul 2000, si 20 in 2006. Astea au fost varste interesante. La fel cum o sa mai fie 26, 28 si 33.

Cand imi fac teste care sa-mi arate my real age sper mereu sa imi iasa cu 3-4 ani in minus. In schimb, m-ar supara sa-mi zica cineva in real life ca mi-ar fi dat doar atat.

Si-as vrea sa multumesc cu aceasta ocazie perechii de mamele supradezvoltate care mi-au incununat pieptul, dar si aparenta fizica cu niste cateva primaveri in plus, dintotdeauna.

In alta ordine de idei,

dupa ce-am citit un brief Tabu de anul trecut sunt convinsa ca varsta mea reala e de 26 de ani. Pentru ca brieful zice ca femeilor la varsta asta le place sa experimenteze: locuri noi, sporturi, destinatii de calatorie. Sunt avide de informatie: citesc, merg la opera, teatru, concerte, filme. Aceleasi femei sunt increzatoare in ele, fara a fi feministe / agresive la adresa barbatilor. Acorda atentie felului in care arata, dar nu fac din asta scopul existentei lor.

Eu care stiu exact cate masline verzi cu ardei rosu vreau sa-mi puna in punga domnisoara de la magazin, cate grade au fost ieri si cu cine o sa ma marit peste 7 ani, nu ma pot hotari cum se va numi noul meu blog. Ce face o fata la 22 de ani?