Malena

O femeie tanara si frumoasa (Monica Bellucci) trezeste invidia localnicelor atunci cand ramane singura, sotul ei fiind trimis la razboi. Cel mai mic din gasca de baieti a oraselului face o pasiune pentru Malena si o urmareste pe ascuns vazand admiratia dar si nedreptatile de care aceasta are parte.

No country for old men

Desert, mexicani, amores perros, trafic de droguri, pusti, crime, un barbat adevarat , un psihopat, si o valiza cu bani. Cei doi barbati inteligenti, dintre care numai unuia i-ar iesi bine testul psihologic - Castronel e rau pe aratura, vor atat valiza cat si viata celuilalt. Multi actori buni, printre care si Woody Harrelson.

Broken Flowers

Un Don Juan ajuns aproape de batranete, care inca nu se poate implica total intr-o relatie astfel ca isi traieste viata intr-un mod mai singuratic, singurul prieten fiind vecinul Winston, un etiopian familist si pasionat de dezlegarea misterelor. Intr-o zi acesta (Bill Murray) primeste un plic prin care e anuntat ca in urma cu douazeci de ani una din prietenele lui a ramas insarcinata si ca are un fiu care e posibil sa fi pornit in cautarea lui.

Big Fish: 8/10. Multa imaginatie, o poveste care spune de ce avem nevoie de povesti.
Sympathy for Mr. Vengeance: 8/10. Un film fara anestezie.
I am Legend: 7/10. Mi-a placut ideea de baza, something to think about.