In Romania in acest moment exista un Dr Cristian Andrei si un Bebe Mihailescu care s-au facut cunoscuti in domeniul consilierii in ale dorului, amorului si-a inimii albastre. Consilierii in cariera sunt si ei mai mult niste zvonuri decat o specie si totusi sunt mai numerosi decat antrenorii de viata.

In urma unui sondaj facut printre americani a rezultat ca cei mai buni dating coaches actuali sunt:

1. Juggler
2. Neil Strauss
3. David Deangelo
4. Stephen Nash
5. Mystery

David Deangelo e raspunzator pentru niste dvd-uri ok numite Deep Inner Game, in care un invitat de-al lui, Dr Paul, spune niste lucruri interesante. Ce-mi place mie la Paul nu e neaparat ce zice ci cum transmite ideile; prin povestea lui Barba Albastra, a Contelui de Monte Cristo, intrebari deschise si definitii surprinzatoare ale unor cuvinte utilizate cotidian.

Un alt lucru destept pe care il spune Dr Paul e ca fiecare om ar trebui sa aiba un simbol care sa-l reprezinte, o poveste care sa vorbeasca despre el si un personal boundary care sa functioneze ca un perete care sa lase substantele nutritive sa intre si sa blocheze accesul celor nocive. Un personal boundary inseamna printre altele sa stii cat mai multe despre tine pornind de la genul de muzica, filme, carti, spectacole,.. ceai si aroma de lumanari iti plac.

Ce-mi place mie cel mai mult la blogspot e ca iti da posibilitatea sa gasesti oameni care ti se aseamana. Atfel spus, modalitatea mea preferata de a descoperi filme, carti si muzica e sa le caut pornind ca baza de la preferintele mele afisate pe profil. Asa din click in click i-am descoperit pe Jeremy, BG, hy3nootza, ana si maria.

Sunt din ce in ce mai multumita de descoperirile mele. :)