Blog contra la mala memoria.

Ma gandesc cateodata in ce probleme as intra daca cineva m-ar acuza de un rau si as ajunge la sectia de politie - pentru niste declaratii. Am asa o superputere de a uita ce mi s-a intamplat cu o zi in urma.. Asa ca hai sa vedem ce-am facut in weekend. Just in case the police asks :)

A fost asa exagerat de frumos weekendul asta. M-am jucat cu cel mai scump catel, am mancat cea mai buna mancare, am vazut cea mai frumoasa piesa de teatru..

Am ajuns la Nottara exact in ultimele minute, suficient cat sa cumparam niste bilete oarecare de la o doamna oarecare, sa ne gasim locurile si sa ne asezam. Am aflat in pauza si numele spectacolului in care Virgil Ogasanu, Crenguta Hariton si Dan Bordeianu isi incalcesc vietile formand un trio de tinerete, batranete si linii telefonice erotice: "Uzina de Placeri SA".

In nebunia si singuratatea unui batran, in nebunia si energia unui tanar, in nebunia si naivitatea unei romantice, cei trei reusesc sa-si formeze o lume a lor. Piesa mi-a adus aminte de ce ne zicea la cursuri actorul Cezar Boghina; mult conflict, multa tensiune, multe rasete. O recomand pentru sporirea bunei dispozitii.

Apoi am mers in Planters, "unde am imbunatatit drastic media de varsta" si ne-am fatatit pe niste bienenteles Bob Sinclair si binenteles Sean Paul. Au fost si cateva mai dragute dintre care cateva remixuri de oldies. (am vazut un cuplu de 40+ care se distra foarte bine, deci se poate)

Duminica am vizitat Antipa. Am vazut un peste care iesea dintr-un copac, un schelet impietrit, pietre pretioase, gandaci, fluturi si mamuti. Cineva a observat colectia donata de dnul Licurici si si-a pus neincrezator o dorinta. Important e ca insigna era fosforescenta.


Apoi am luat cina la noul meu restaurant preferat, unde se serveste cel mai bun pui indian ever (cu orez cu bob lung, stafide, ananas, rosii, ceapa, sos dulce si un amestec a la Bonduelle de porumb si fasole verde). Un obicei a devenit si limonada cu apa plata si miere. As spune unde e .. dar what's in it for me? :D


Urmatoarele doua ore le-am petrecut in cinema Europa urmarind "La Sconosciuta". Necunoscuta este Irena, o ucrainianca emigrata in Italia, o femeie bantuita de fantomele trecutului, puternica, periculoasa, hotarata..

"Abil arhitect al tensiunii, Tornatore ne arata rand pe rand demonii care populeaza universul Irenei. Un peste violent, un fost iubit, un secret infiorator ni se dezvaluie treptat, aratand ca actiunile aparent inexplicabile ale femeii sunt desfasurate metodic, dupa un plan bine pus la punct."

Noaptea am mai baut un ceai bun Yogi (cu scortisoara si-un pic iute) si-am urmarit finala K1. In maaare exclusivitate.. not! Cafteala dintre Remy Bonjasky si Badr Hari as pune-o asa pe repeat..



Le-am explicat de atatea ori ca indiferent cine castiga nu am sa ies cu niciunul nicaieri. Nu vor si nu vor sa inteleaga!