Dar inainte trebuie sa raspund la leapsa lui Bogdan, care vrea sa stie ce asteptari sau dorinte am in legatura cu 2008. Nu o sa scriu TOT ce vreau de la anul viitor. Ma gandisem sa fac si asta dar ar trebui sa iau fiecare luna si sa incep sa le scriu cu liniuta. Organizer freak :)

Asa ca m-am hotarat sa scriu lucrurile pe care le visez de mult, the ones that would really sweep me of my feet, asa, cu riscul de a ma lasa descoperita tocmai acum, iarna :P Pentru ca tare mi-as dori sa se indeplineasca candva, dar inca nu am intalnit omul care sa-mi citeasca gandurile.

...Imi place sa-mi inchipui cum Ileana Vulpescu s-ar trezi intr-o dimineata cu un telefon de la agentul ei care ii spune ca un tanar vrea sa-i faca o mare surpriza unei prietenei de-a lui si ca insista sa vorbeasca cu doamna Vulpescu. Si-apoi cum personajul nostru foarte indraznet si persusasiv reuseste sa stabilieasca o intalnire intre prietena lui si scriitoarea ei preferata, la o cafenea micuta din Bucuresti, unde ele sa poata exersa arta conversatiei.

...La fel de frumos, dar mai greu de realizat, ar fi sa convingi 1000 de oameni sa transmita un mesaj foarte important pentru tine. Ca dupa ce se lasa intunericul, la o ora fixa, sa fiu luata de mana, dusa la geam si sa mi se spuna "priveste". Iar luminile din blocul vecin sa faca lucrurile care sunt de obicei mai greu de spus.. sa straluceasca.

...Mi-ar mai placea foarte mult ca intr-o zi cineva sa imi daruiasca o convorbire frumoasa dintre noi inregistrata pe ascuns, un CD cu muzica preferata de pe urma faramitelor muzicale pe care le las ca indicii, sau o noapte din aceea in care auzi si treci peste tot ce e rusinos, pacatos sau de-a dreptul imoral.
--------------------------------------------------------

Sarbatori fericite! Sa ne vedem pe partie :)