The Heartbreak Kid

Ajuns single la 40 de ani, Eddie se hotaraste sa se insoare, dar de-abia in luna de miere ajunge sa isi intalneasca perechea.

Ca sa vezi.. un film cu Ben Stiller la care m-am distrat. Nu e genial, nu e nici macar foarte amuzant iar actiunea e suuuuper previzibila. Dar m-am distrat si cu ocazia asta vreau sa le multumesc baietilor care erau ieri la ora 15, in sala 8, la Multiplex si care ar trebui sa se apuce de scris comedy scenarios, pentru ca cele mai tari glume le-am auzit de la ei.

De urmarit macar pentru partea cu o mie de minciuni pe centimetru patrat; cand el ii spune unde si cum si-a petrecut noaptea. Banuiesc ca daca esti in a really good mood o sa iti placa.

Good Luck Chuck

"Daca te culci cu Charlie, urmatorul barbat pe care il intalnesti va fi iubirea vietii tale." Vestea se duce si aspirantele se aduna, doar ca Charlie isi intalneste si el perechea; Jessica Alba, un pinguin freak pe care o urmaresc ghinioanele.

Alt plot genial.. not. Dar e dragut, incearca sa fie amuzant si e bun de intalniri. :)

License to Wed

Ei se intalnesc, se indragostesc (si isi sterg conturile de pe siteurile matrimoniale) si vor sa se casatoreasca. Ea vrea o biserica anume doar ca preotul anume are niste reguli stricte si cam sarite.

O comedie usoara, usoara de tot. Bun daca esti fan Mandy Moore.

In rest:

I now pronounce you Chuck and Larry, un film tampit. Singura parte care mi-a placut a fost cea de la tribunal. Si nu imi pot aminti de ce.

Surf's up. In general imi plac animatiile, dar mai apar din cand in cand si exceptii.

The Comebacks. Oribil, oribil, ingrozitor!