I would like to inform you that dupa zilele de interviu/training/internship, in care lupti pentru a dovedi ce poti sa faci, vin zilele in care companiile se lupta pentru tine. Iar la sfarsit, intotdeauna vei ezita intre doua oferte la fel de bune. Cantareste ofertele si negociaza pana obtii TOT. Nimic sa nu le lasi. :P

Toti oamenii se dau la o parte din fata celui care stie unde merge. (Mai putin politistul din intersectie. Trust me.. I tried :P) Iar majoritatea il ajuta sa isi indeplineasca visul, constient/intentionat sau nu. Spune cu voce tare ce iti doresti. Keep your mind focused. Inteligenta inseamna de fapt capacitatea de concentrare si de adapatare la un mediu nou.

Cand tu stii mai bine/adevarul/de ce esti in stare/ce ai facut si ce poti sa faci parerea celorlati e infima. However, cand foarte multi oameni se refera la o anumita persoana ca fiind un mincinos/un prost/un om fara cuvant si chiar cei ce nu-l cunosc prea bine au un bad feeling about him, de obicei au dreptate.

We have checked in our system and weekendurile/pachetele salariale trebuiesc planificate incepand cu ziua de luni. Sa mergi la meciul de fotbal, la cel de box, la circ, prin parc cu rolele/bicicleta, sa-ti duci pisica la concurs, sa faci webdesignul siteului pe care trebuie sa il lansezi in mai putin de 3 luni, sa mananci la restaurantul libanez, sa scrii un post despre reclama aia care te amuza..

Please note that avem nevoie de oameni enervanti in jurul nostru. Un caracter puternic se cladeste in timp in special atunci cand faci fata multor oameni cu diverse nemultumiri/cereri/observatii. E esential pentru convietuirea in societate, care e si ea un lucru esential, sa fii capabil sa creezi relatii cu oameni dintre cei mai dificili. De fapt e vorba doar de mai multi prieteni :)

I am very happy to announce you ca secretul indeplinirii cu usurinta a tuturor lucrurilor micute dar greu de realizat cum ar fi trezitul la o ora f matinala, sitting up straight, o alimentatie sanatoasa, exercitiile de intretinere zilnice e sa ai un scop foarte mare. Atunci cand lupti pentru ceva mare, multe lucruri micute se indeplinesc de la sine. Think big. De asemenea e foarte bine, pe langa sa stii ce vrei, sa stii cat mai detaliat/exact cand, unde si in ce cantitate vrei acele lucruri.

"When the going gets tough, the tough gets going". Si-l pui pe fuga mai ales cand stii ce te face pe tine fericit. Familia, prietenii, activitatile pe care le desfasori, o vacanta, muzica, o mancare buna, joaca copiilor intr-un parc, petrecerea timpului cun un animalut, un rasarit/apus. Sunt din ce in ce mai convinsa ca toate cliseele din lume ascund lucruri pe care ajungi sa le descoperi de-abia mai tarziu. Just think about it.