De ce nu 3 major proiectii de film cu zero cheltuieli si maxim de distractie?

Am inceput cu Filminute-ul de la Centrul Ceh unde am mers insotita de L, Diana (like omg she is such a lovely person!), Gabriela, Mirela si Sabina :P (adica Sandra - si ce mai imi plac glumele pe care doar cativa la inteleg).

Povesteam prin luna ianuarie a anului trecut ca "E un baiat la salsa.. ma rog, barbat, dar are corp de baiat. E un scump la toti cei 30 de ani ai lui. E ceva in legatura cu unii barbati, neindemanarea lor, poate, combinata cu o serie de alte calitati grozave pe care eu nu le am, dar ei da.. Mereu zambesc - pana la a bufni in ras - cand il vad cum danseaza, desi mi-e tare drag de el. :)" Pe acelasi baiat, ma rog :), barbat, l-am revazut la Centrul Ceh.

Macar pe el, daca nu pe invitatul secret, care culminand misterul nici macar nu si-a mai facut aparitia.

Preferatele mele, dintre filmele de un minut prezentate joi seara, le gasiti aici si aici:


Mi-au placut mult si interpretarile lui L. Par ex: din "Don't say I love you", filmul cu tipa care sparge telefonul, laptotpul etc si-apoi cade pe scari, eu am inteles ca ar fi vorba de oameni ipocriti care se acuza reciproc de superficialitate. El a inteles ca distrugand lucrurile din jur, de fapt, te autodistrugi. I-am dat dreptate.



Ieri ne-am intalnit la Elvira Popescu, noi, aceleasi fete amatoare de filme bune. In rochite si cu cizme negre, am vizionat alaturi de Frédéric Beigbeder rezultatul ecranizarii cartii 199 000 lei, 99 francs sau 14,99 euros - nu sunt inca sigura.

Picanterie: Frédéric Beigbeder, autorul cartii, a fost copywriter la agenţia de publicitate Young and Rubicam, care l-a concediat în urma publicării romanului 199 000 lei. Si nu ma mir nicio secunda de ce.

Una din partile care mi-au placut:


Plusuri si pentru: melodiile frumoase din In the Mood for Love si Eyes Wide Shut si hitul lui D Guetta, toate pe fundal. Aparitia "Ei" care mi-a taiat si mie rasuflarea. Noua fata bronzata si relaxata a lui Octav din ultima parte a filmului.

O fuga cu Diana pana in Salsa3 si-apoi spre Casa Studentilor pentru o noapte alba de vizionare a filmelor romanesti. Intr-un 368 mi-am pus dorinte pentru un an intreg mancand pestisori aurii primiti cadou. Nu am mai mancat ceva asa incet de cand testam teoria cu 37 de mestecaturi ale mancarii.

Pe drum mi s-a mai intamplat o chestie draguta dupa ce am ras la gluma gagagioasa a unui tip. I-am cunoscut pe George, Carmen si Lacrimioara. Ei incercau apoi sa ma convinga sa merg cu ei la Mitropolie, eu pe ei sa vina cu mine la film. George nu a rezistat si a alergat dupa mine hotarat sa imi ia numarul de telefon. I-am spus : Of George, esti dragut foc, dar de ce a trebuit sa-mi zici ca ai doar 17 ani? :) Si am fugit..

La Preoteasa de-abia se terminase Ticalosii si incepuse un film animat cu secvente din mai toate povestile lumii. Cel mai tare m-a amuzat un fel de remix dupa Amintirile din Copilarie ale lui Nica. S-o vezi pe matusa Marioara cu back and forward prin gradina.. in timp ce pe fundal canta o melodie traditionala mixata. Teribil de haios si original.

M-am intalnit cu Mihaela si grupul ei de prieteni, foarte de treaba toti. Ma sperie cate lucruri am in comun cu Mihaela, o fata pe care am cunscut-o in cel mai bizar si mai competitiv mediu si in ciuda aspectelor astora tot ne-am imprietenit iremediabil.

Am vazut impreuna California Dreaming, si-am fost surprinsa de sfarsit. Mi-a placut fata lui Doiaru; m-a cucerit cu soarele pe care i l-a desenat in palma americanului. Tipica pentru viata de la sat dar cu un farmec si o inteligenta aparte.


Am vazut si documentarul sociologic despre Dragus si Logodnicii din America..; "Interesante dar trebuie sa ma mai gandesc" :P

In drum spre casa, plecand de la Eroilor la 5:40, mi-am dat seama ca muzica din cap nu mi se opreste niciodata, ca imi place mirosul diminetilor de toamna si ca Great News guys! peste doua luni vine pentru toata lumea Craciunul. Si gata D, stiu ce vreau cel mai si cel mai mult de Craciun: un pulover rosu.

Sarbatorile vin, sarbatorile vin.. :)