Am asa o pofta mare de posturi foarte personale. M-a pocnit o nostalgie teribila chiar in net cafe-ul de la Romana. Dar nu va zic de ce. Asa cum m-am hotarat acum foarte mult timp, am sa spun o gluma de fiecare data cand sunt suparata si nu am sa scriu niciodata posturi nostalgice. Chit ca-mi sta un nod in gat si tare as vrea sa ma descarc.

Stiu. O sa va zic ce scrie in Tabu, pentru ca in Tabu scrie foarte frumos. Catinca ne spune cu sinceritate, intr-un editorial la fel de personal ca postul de care am eu pofta, de Botox-turismul ei recent. La pagina de carte am descoperit un roman francez de citit : Sa fugi! al lui Jean-Philippe Toussaint. La pagina de muzica, povestea lui Kate Nash - o alta dovada ca fiecare criza da nastere unei oportunitati cu o amploare cel putin egala cu a problemei. La pagina de film, Nuovomondo, filmul pe care de-abia astept sa il vad..

La pagina de 5 lucruri cu .. Mark Levy mi-am dat seama ca numele cartilor care i-au fost traduse in romaneste se leaga intr-un fel ciudat : "Te voi revedea" "In alta viata" "Si daca e adevarat" "Unde esti". Multe poze cu haine dragute la paginile de tabushopping - and priceshocking I might add. M-am uitat cateva minute la poza lui Paul Dunca, fashionistul cu papion si sosete din supermarket, incercand sa-mi dau seama daca e o gluma. Evident, I have no tastes. ;)) Poza lui Bumbut mi-a dat ca de obicei un fior. Un articol interesant legat de liternet.. si-atat caci m-am oprit la pictorialul Monicai Barladeanu.

In 10 minute incepe seminarul. Sambata asta ma duc la Chemical Borthers multumita lui F care a plecat din tara si nu mai avea ce face cu biletul. Pe 25 iau salariul. Weekendul viitor plec cu N la munte sa dansez salsa. Tot pe 27 incepe si Festivalul de Film Britanic.

Mi-a mai venit in minte gandul ca oamenii ar trebui sa fie mereu sinceri cu ei. Dar numai daca gandurile lor sunt foarte de treaba. Daca nu, ia va rog scuturati-va de cele rele, adunati toate cele bune, multiplicati-le cu 10 si mintiti-va frumos. Ma simt mica azi. Bine, fericita, dar tare tare mica.