Chiar dupa ce am luat permisul mi s-a intamplat ceva la care nu ma asteptam. (Cum am luat eu permisul e o alta poveste buna de primul loc in The "Ha Ha Funny" Top 100 dar se spune numai live.) Ciudatenia e ca desi am in parcul auto al blocului un Opel care ma asteapta, un Cielo la care mi s-a dat acces, iar masina visurilor mele a fost dintotdeauna Citroen C4 Coupe, am avut un sentiment de "pe ea vreau sa o conduc" in timp ce ma uitam la..

In alta ordine de idei nu mi-au placut niciodata masinile micute gen Tico (no offense BanAna), Matiz, Smart si nici macar BMW Zet-urile. Am reconscut ca sunt utile, mai ales in traficul din Bucuresti, consum bun, pret in general ok, dar.. not really my type. Ca sa nu mai zic de barbatii in toate firea care le conduc. Si tocmai de asta am fost foarte surprinsa de propria-mi incantare la vazul acestei masini ..

Am facut planul financiar, am discutat cu mai marea inteleapta din familie, cu prietenii, cativa necunoscuti pe strada si toata lumea a fost de acord ca masina mi se potriveste foarte bine. Asa ca primavara anului 2008 o sa ma prinda la volanul unei floricele noi. Nu sunt inca hotarata daca va fi verde sau rosie, dar o sa fie cumparata din banii mei si o sa fie a mea. My precious ..