avem o relatie stabila. Povestea merge inapoi acum cativa ani, pentru ca ne cunoastem de ceva timp, am lucrat impreuna (mai ales pentru a scapa de stresul dinainte de examene), ne-am mai ciocnit din cand in cand (pe vremea cand statea in mijlocul camerei), am apelat la ea cand ma putea ajuta (are si o functie minunata de cuier pentru camasi) and she was always so supportive no matter how hard/heavy it/I was. :)

Acum citesti un paragraf nou care de fapt nu contine nimic anume dar are cateva randuri ca sa te deruteze. Ar fi putut sa contina cateva chestii interesante, (ceva) prin paranteze, intriga, deznodamant, o gluma de care sa te prinzi. Dar la asta pun pariu ca nu te asteptai. E curios cum citesti in continuare desi ti-am zis ca paragraful e pus aiurea. Iti cam place sa pierzi timpul. Ai vazut ca e mai e putin si incerci sa rezisti pana la sfarsit. Hai, pregateste-te pentru incheierea paragrafului. Gata s-a terminat am pus punct. Avatar cu limba scoasa

Mai departe.. Azi ma uitam la un concurs de mountain biking si zau ca daca as fi fost pe teren o luam pe rusoaica! (caruia e destept si crede ca una e sa urci pe munti si alta e sa biciclesti pe bicicleta de camera - nu ai facut niciodata pe nivel maxim de dificultate, zic)

Si cum o luam eu pe rusoaica si rupeam panglica de la sfarsit asa ca o invingatoare ce sunt.. mi-am dat seama ca sunt pregatita sa fac urmatorul pas. The time has come! I need a new bike. Una care dupa o ora de pedalat sa ma duca la serviciu nu doar la mai putin cu nu-stiu-cate sute de calorii. La serviciu, la scoala, la piata, la pescuit, la fantastici. As putea sa-i duc pe ai mei la serviciu, pe copiii din bloc la gradinita, pe batrani la posta.. :)

I love girls on bikes. Si iubesc Parisul unde toata lumea merge pe biciclete. Like really.. Asta ar insemna sa ma pot trezi si eu ca oamenii (o ora in plus de somn), sa nu mai dau banii pe benzina sau taxiuri, sa scap de trafic, sa ajut la salvarea planetei si sa ma mentin in forma.

O idee de afaceri e sa deschizi un Centru de educatie si cladire a increderii unui biciclist in trafic. Deocamdata exista numai Marea Britanie si cererea e in crestere. Like, what the hell, I'd pay for that. O alta ar fi designul si confectionarea unor helmet pentru femei. Nu vrea niciuna dintre noi sa faca bubu dar in conditiile in care noi nici caciuli nu purtam, pentru ca ne taie din farmec.. we really need a fashionista's helmet.

Singura pista pe care o stiam eu in Bucuresti era cea de pe Bd. Regina Elisabeta (cu cinematografe). Am mai vazut insa o gramada, de cand sunt atenta la asta, pe la Victoriei, Romana, Unirii, Izvor, Eroilor..

Cica rute ar mai fi :
> Campusul universitar Agronomie - Bd. Kiseleff - Arcul de Triumf - prin Maresal Prezan - Piata Charles de Gaulle - Bd. Aviatorilor sau prin Bd. Kiseleff - Piata Victoriei - Piata Romana - Bd. General Gheorghe Magheru - Piata Universitatii

> Universitate - Bd. Elisabeta (pe ambele trotuare) - Bd. Mihail Kogalniceanu - Facultatea de Drept - Piata Eroilor. De aici, doua trasee: unul face legatura cu Universitatea Politehnica, traversand Soseaua Cotroceni, apoi Bd. Iuliu Maniu, iar celalalt face legatura cu campusul universitar Regie, pe traiectoria Splaiul Independentei-Grozavesti.

N-am gasit inca o harta rutiera destinata ciclistilor si daca inca nu exista, ia uite.. o alta modalitate de a intra de afaceri! :P

P.S.: Pacat ca nu mi-a venit mai repede ideea asta, ceva imi spune ca iarna nu o sa fie chiar atat de distractiv mersul cu bicicleta. :)