Orez mexican


Se caleste ceapa taiata in cubulete. Stii ca e gata atunci cand incepe sa miroasa a caramel. Adaugi amestecul de apa si orez, se pun trei cani de apa la fiecare cana de orez. Adaugi sare si un cubulet Delikat iute. Se lasa pe foc pana ce apa scade la nivelul orezului. La sfarsit se combina cu sosul mexican, care se poate prepara (daca stii cum :P), sau poti sa il folosesti pe cel de la Uncle Ben's. Pofta buna!

3 comments:

sorin spunea...

Errr. Deci peste ceapa calita se adauga orezul fiert sau nefiert cu apa? Si cata ceapa trebuie pentru, sa zicem, doua cani de orez? (Raspuns cu 'dupa gust', probabil; deci cata ceapa trebuie ca sa fie pe gustul tau? :P).

Ela spunea...

Amestecul se pune nefiert si se "cubuleste" jumatate de ceapa pentru fiecare cana de orez.

Watch out Jamie Oliver! :P

Michelle spunea...

gustos si simplu! yummmy!